Fundatia Regina Maria organizeaza cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor!

Fundatia Regina Maria organizeaza cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor!
Fundatia Regina Maria organizeaza cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor!

A doua editie a Galei Fundatiei Regina Maria aduce impreuna, pentru prima data, Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, pentru a spriji Policlinicile Sociale.

Fundatia Regina Maria organizeaza  cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor, pe 11 octombrie,  la Cercul Militar National, Sala de Marmura. Scopul evenimentului este, la fel ca si anul trecut, unul caritabil, sumele stranse din cadrul Galei fiind directionate catre Policlinicile Sociale.

Indemnul Reginei Maria a Romaniei “ Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa fim statornici si sa cautam cu trainicie tot ce ne uneste si nu ceea ce ne dezbina ,” a reprezentat sursa de inspiratie atat pentru proiectul Policlinicilor Sociale, cat si pentru parteneri si sustinatori.

A doua editie a Galei Fundatiei Regina Maria aduce impreuna, pentru prima data sub forma unui parteneriat unic in slujba unei cauze sociale, Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati in nevoie. Aceste eforturi unite reprezinta un parteneriat de responsabiliate inedit intre doua companii private si o organizatie nonguvernamentala pentru o cauza buna, o dovada ca ne putem uni fortele pentru a face lucruri bune si frumoase, indiferent de profilul activitatii noastre.

Impreuna oferim sanatate! Impreuna promovam  dragostea, daruirea, unitatea, responsabilitatea, increderea, bucuria, respectul si exemplul personal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dr.Wargha Enayati, Presedinte Fundatia Regina Maria: “ Aceasta deschidere de a fi impreuna in sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranta la cladirea unei lumi mai bune. Suntem onorati sa avem alaturi parteneri de incredere mici si mari si invitam pe oricine sa ni se alature pentru a darui resurse si timp.

Astfel ii ajutam pe cei aflati in mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, in afara sistemului public de asistenta .”

Gazdele evenimentului, ce va avea loc la Cercul Militar National, Sala de Marmura, vor fi doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei vor avea alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasador Regatului Unit al Marii Britanii, Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Printesa Marina Sturdza, precum si alte personalitati si invitati surpriza.

Acest eveniment de strangere de fonduri este foarte important pentru noi si speram sa obtinem suportul mediului de business si a societatii civile in eforturile noastre de a oferi asistenta medicala de calitate celor care au cea mai mare nevoie si pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa fie un lux. Oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donatie( http://united.fundatiareginamaria.ro/), fie prin implicarea in programele noastre de voluntariat.

  • Din 2011, de cand s-a deschis Policlinica Sociala am oferit peste 15.000 de servicii medicale gratuite si integrate (consultatii, tratamente, medicamente, proteze dentare, ochelari etc), catre peste 1.500   de pacienti, cu ajutorul a 27 de cadre medicale voluntare si a mai mult de 100 de voluntari ce au dedicat 20.379 de ore de  voluntariat;
  • Peste 350.000 de euro investiti, peste 120 de sponsori, donatori si prieteni care au fost alaturi de acest proiect;


Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Magdalena Chihaia, cel mai mare fan al lui Dinu Maxer, încă de pe vremea când acesta făcea parte din trupa AXXA: „Am fugit din Mamaia la un concert de-al lor în Neptun.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Horoscop zilnic, 26 septembrie 2024: O zodie se confruntă cu probleme în plan financiar. Trebuie să înceapă să economisească

5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc semnificativ în octombrie 2024

Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies