Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!

Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!
Fursecuri cu stafide - cea mai simpla reteta! O fac toate incepatoarele!

Aceasta reteta de fursercuri este simpla, rapida si delicioasa. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
200 ml ulei, 1 pahar iaurt, 1,5 pahar zahar, 2 oua, o lingurita rasa bicarbonat, o fiola esenta vanilie, rom, sare, 1 pahar stafide, faina cat cuprinde, o lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se amesteca iaurtul cu zaharul pana se topeste. Se adauga esentele, ouale, un praf de sare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si faina astfel incat aluatul sa nu fie foarte tare.
La sfarsit se adauga stafidele. Se rupe din aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde, usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite. Se pune zahar intr-un castronel si se dau fursecurile pe o parte prin acesta. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun fursecurile. Se coc la cuptor, la foc mic, pana se rumenesc frumos.
Sursa

Ingrediente

200 ml ulei, 1 pahar iaurt, 1,5 pahar zahar, 2 oua, o lingurita rasa bicarbonat, o fiola esenta vanilie, rom, sare, 1 pahar stafide, faina cat

cuprinde, o lingura zeama de lamaie.

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul pana se topeste. Se adauga esentele, ouale, un praf de sare, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si faina astfel incat aluatul sa nu fie foarte tare. La sfarsit se adauga stafidele. Se rupe din aluat cam cat un ou si formam fursecuri rotunde, usor aplatizate, mai groase decat cele obisnuite.
Se pune zahar intr-un castronel si se dau fursecurile pe o parte prin acesta. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun fursecurile. Se coc la cuptor, la foc mic, pana se rumenesc frumos.

Sursa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies