Daca vrei sa savurezi niste fursecuri delicioase cu unt, aceasta reteta este ceea ce ai nevoie. Este simpla si rapida.
Ingrediente:
Unt 250 g, zahar 250 g, albusuri 2, faina 350 g, putina sare, vanilie, zahar pudra.
Mod de preparare:
Zaharul, untul topit si sarea se freaca bine, apoi se adauga, pe rand, cate un albus, continuand sa se amestece. In compozitie se incorporeaza faina si aluatul obtinut si se amesteca energic. Se lasa la rece timp de 30-40 de minute. Se intinde, apoi, o foaie mai grosuta si se taie in forme diferite: rotund (cu un pahar), patrat, romb. Se aseaza pe o tava care este tapetata cu hartie si se coc la foc moderat. Imediat ce au fost scoase din cuptor, se pudreaza cu zahar farin vanilat. Aceste fursecuri devin mai fragede si mai gustoase abia dupa 2-3 zile.
Sursa
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro