Fursecuri din pulpa de migdale! Sunt delicioase si se prepara rapid!

Fursecuri din pulpa de migdale! Sunt delicioase si se prepara rapid!
Fursecuri din pulpa de migdale! Sunt delicioase si se prepara rapid!

Atunci cand faci lapte de migdale, pastreaza pulpa in frigider si foloseste-o pentru aceasta reteta.

 

INGREDIENTE
2 cani pulpa migdale (ramasa de la lapte)
1/2 cana fulgi cocos
2 Lg pudra de lucuma
1 Lg maca
3 Lg cacao/carob
1/2 cana curmale si smochine maruntite
2 Lg boabe de cacao crude si maruntite
1/2 banana
1 Lg tarate de psyllium
3/4 cana lapte de migdale
3 Lg
zahar din palmier de cocos (poate fi inlocuit cu pasta din curmale sau miere)
MOD DE PREPARARE
Toate ingredientele le-am pus in robotul cu lama S si am procesat pana am obtinut o compozitie bine omogenizata. Se pot amesteca si direct intr-un bol. Apoi am dat forma prajiturelelor si le-am pus la deshidratat peste noapte la 40 grade.
Mi-a placut tare mult cum au iesit, mai crocante. Pot fi consumate alaturi de un pahar de lapte vegetal sau ca si snack.
Dupa preferinte se poate adauga: stafide, goji, merisoare. In loc de lapte de migdale se poate pune putina apa. Am optat pentru zaharul din palmier de cocos, deoarece nu doream o compozitie prea moale. Dar cu siguranta e in regula sa folosesti pasta de curmale (curmale si apa in blender) sau miere.
Sursa: Bucataras.ro

INGREDIENTE

2 cani pulpa migdale (ramasa de la lapte)
1/2 cana fulgi cocos
2 Lg pudra de lucuma
1 Lg maca
3 Lg cacao/carob
1/2 cana curmale si smochine maruntite
2 Lg boabe de cacao crude si maruntite
1/2 banana
1 Lg tarate de psyllium
3/4 cana lapte de migdale
3 Lg zahar din palmier de cocos (poate fi inlocuit cu pasta din curmale sau miere)

MOD DE PREPARARE

Toate ingredientele

le-am pus in robotul cu lama S si am procesat pana am obtinut o compozitie bine omogenizata. Se pot amesteca si direct intr-un bol. Apoi am dat forma prajiturelelor si le-am pus la deshidratat peste noapte la 40 grade. Mi-a placut tare mult cum au iesit, mai crocante. Pot fi consumate alaturi de un pahar de lapte vegetal sau ca si snack.Dupa preferinte se poate adauga: stafide, goji, merisoare.
In loc de lapte de migdale se poate pune putina apa. Am optat pentru zaharul din palmier de cocos, deoarece nu doream o compozitie prea moale. Dar cu siguranta e in regula sa folosesti pasta de curmale (curmale si apa in blender) sau miere.

Sursa: Bucataras.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies