Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Cu ce se poarta fusta plisata
Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Fustă plisată te poate scoate din orice încurcătură! Alege cea mai bună variantă pentru tine

Fusta plisată este atracția tuturor anotimpurilor, în rândul femeilor, de câteva sezoane. E ușor de asortat, poate fi găsită în diferite forme și culori, care mai de care mai atrăgătoare, de la nuanțele fosforescente până la imprimeuri diverse și culori uni. Indiferent că este o fusta mini, midi sau maxi, este o variantă perfectă în funcție de vreme sau gustul personal.

Cum se poartă fusta plisată

Pliseurile au devenit o tehnică inovatoare pentru designeri, care găsesc mereu variante originale pentru a le folosi pentru mâneci, pantaloni scurți sau lungi, sau chiar și pentru diferite accesorii cum ar fi genţile. Practic ei mereu vor confecționa haine care te vor face să fii întotdeauna în pas cu moda și trendurile, într-o gama vibrantă de culori îndrăznețe și imprimeuri proaspete pentru fiecare sezon.

Fustele plisate pot fi accesorizate foarte ușor, în funcție de culoare sau de motivul materialului. Le poți purta cu adidași, sandale stiletto, platforme, cizme înalte sau botine, indiferent daca alegi varinata casual sau elegantă. Ele reprezintă siguranța outfit-ului atunci când trebuie să alegi ceva repede și să nu dai gres.

Cum asortează vedetele fustele plisate?

Citeste si: NOUTATE: Cu ce asortăm culoarea albastră. 6 idei de combinații frumoase

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fusta plisata midi neagra

Andreea Bănică – este un curcubeu al culorilor în ceea ce privește vestimentația. Îi place mereu să fie în trend cu moda și face mereu alegeri reușite. În garderoba impresionată de haine are și renumitele fuste plisate. Alege să le accesorizeze simplu cu tricou și stiletto sau chiar adidasi.

Citeste si: Designerii români au făcut SPECTACOL la Paris! Reportaj EXCLUSIV despre creatorii de modă prezenți la Paris Fashion Week

 

cu ce asortez o fusta plisata

Citeste si: NOUTATE: Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

Carmen Brumă  - a ales o fustă plisată maxi alaturi de un top sexi care îi lasă la vedere abdomenul bine lucrat. Accesorizarea a realizat-o cu o pălărie și ochelari de soare, iar că încălțăminte a ales o pereche de sandale comode.

Ilinca Vandici- alege fustele plisate alături de curele statement și topuri care pun în evidentă silueta lucrată cu multa forță la sala de fitness. Indiferent că alege nonculorile pentru fustele plisate, întotdeauna știe le mixeze cu accesorii bine alese.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

FASHION: Moduri de a purta eșarfa pe cap vara aceasta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies