Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele: „Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele! Sunt un bărbat foarte asumat.”

Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele: „Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele! Sunt un bărbat foarte asumat.”
Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele: „Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele! Sunt un bărbat foarte asumat.”

Bianca Drăgușanu l-a influențat pe Gabi Bădălău să își modifice pozele de pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri de la noi din țară, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Printre acestea s-a numărat și cea referitoare la editarea pozelor de pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele
Gabi Bădălău[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce relație are Gabi Bădălău cu părinții săi și cât de des primește sfaturi de la mama sa: „Mama este persoana cu care vorbesc cel mai des, cu care mă sfătuiesc.”

De ce își modifică Gabi Bădălău pozele de pe rețelele de socializare?

Afaceristul a ținut să precizeze că nu este neapărat nemulțumit de aspectul său fizic și că nu încearcă să ascundă anumite defecte, ci pur și simplu, din curiozitate și la influența Biancăi Drăgușanu, despre care se știe că este un an al aplicațiilor de editare a pozelor, a ajuns și el să își modifice unele fotografii de pe rețelele de socializare.

Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele de pe social media.

Sunt un bărbat foarte asumat și nu am nicio teamă, nicio rușine de absolut nimic. Am avut o perioadă când am slăbit într-un an vreo 30 de kilograme. Fac foarte mult sport, am foarte multă grijă de alimentație, de partea cu odihna și așa mai departe. Văzând rezultatele în ultimul timp și văzând la Bianca toate aceste aplicații, care erau o nebunie, probabil am exagerat. Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc la mine.
Nu sunt adeptul operațiilor, sunt adeptul unui stil de viață sănătos și ceea ce nu îmi place cu siguranță o să remediez. Îmi doresc anumite schimbări. În general, noi bărbații, după o anumită vârstă, mai avem nevoie și de îmbunătățiri. Atâta timp cât avem la îndemână lucrurile astea, putem să apelăm. Nu consider că am niciun defect fizic, atâta timp cât sunt sănătos și sunt ok.
”, a declarat Gabi Bădălău.
 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Saveta Bogdan, dezvăluiri despre pețitorii săi de peste hotare! „Mi-am găsit un băiat italian care se ținea după mine. Pe urmă am fost în Germania, mi-am găsit pe unul acolo.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies