Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”
Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

Gabi Bădălău, cunoscut om de afaceri și fiul politicianului Nicolae Bădălău, va fi invitatul ediției de duminică a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată la ora 23:00, pe Kanal D. De-a lungul timpului, Gabi Bădălău a fost adesea în atenția presei, fiind etichetat drept "copil de bani gata" și implicat în diverse afaceri ale familiei. În prezent, el este cercetat într-un dosar de corupție.

Gabi Bădălău este o figură controversată în peisajul monden, fiind subiectul tabloidelor datorită legăturilor sale cu femei celebre și divorțului mediatizat de Claudia Pătrășcanu. Pe plan personal, el este tatăl a doi copii, fiind în prezent divorțat și într-o relație pe care o descrie ca fiind "complicată".

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Care este cel mai mare dezavantaj pentru un fiu de baron local?”, “V-ati mai fi căsătorit cu Claudia Pătrascanu daca nu rămânea gravidă?”, “Vă este rușine ca v-ati dat copiii afara din casa?”, “De câte ori ati înselat-o pe Bianca Drăgusanu?”, “Sunteti dependent de jocurile de noroc?”, “Ati condus mașini furate?”, “De ce vreți să vorbiti acum?”  sunt doar cateva dintre  intrebarile adresate lui Gabi Bădălău in editia de duminica a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la 23:00, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Caz de înșelăciune la două hoteluri din Sinaia. Doi români au produs o pagubă de 16.000 de lei

De la clasic la avangardist: 5 idei de manichiură mov pentru orice ocazie

Câți bani trebuie să îi dea Oana Radu fostului soț, Cătălin Dobrescu, după divorț! Cine a rămas cu apartamentul pe care cei doi îl aveau împreună

Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba


Cookies