Gabi Bădălău vorbește deschis despre modalitatea prin care cucerește femeile! „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie!”

Gabi Bădălău vorbește deschis despre modalitatea prin care cucerește femeile! „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie!”
Gabi Bădălău vorbește deschis despre modalitatea prin care cucerește femeile! „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie!”

Afaceristul nu se dă înapoi atunci când este refuzat de către o femeie.

Gabi Bădălău este un personaj cunoscut în showbizul românesc, fiind fiul politicianului Niculae Bădălău. Astfel, tânărul poate fi numit un băiat de bani gata, care de-a lungul timpului și-a permis tot ceea ce și-a dorit. Gabi Bădălău are o pasiune pentru mașinile luxoase, femeile frumoase și vacanțele de vis.

Astfel, tânărul nu s-a sfiit de-a lungul timpului să se afișeze cu numeroasele sale cuceriri, fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, atât datorită situației sale financiare, cât și al fizicului său de invidiat.

Una dintre cele mai controversate relații pe care Gabi Bădălău a avut-o a fost cea cu Bianca Drăgușanu, după divorțul scandalos de Claudia Pătrășcanu.

În afară de aceste două dive, alte nume cunoscute din showbizul românesc i-au trecut pragul afaceristului. Cu toate acestea, conform informațiilor prezente în presă, se pare că Gabi Bădălău, în ciuda situației sale financiare și a farmecului său, a trecut prin situații în care a fost refuzat de femei.

Afaceristul nu s-a lăsat, însă, ci din contră, se declară incitat ori de câte ori o femeie opune rezistență.

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul din spatele rețelelor de socializare! De ce își modifică afaceristul pozele: „Am învățat de la Bianca să îmi modific pozele. Sunt un bărbat foarte asumat.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Gabi Bădălău se declară un bărbat cuceritor

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Gabi Bădălău a vorbit despre cum reușește să cucerească femeile și cum reacționează în momentele în care este refuzat de o femeie pe care încearcă să o cucerească.

Afaceristul are în vizor multe femei din România, pe care le consideră foarte atrăgătoare. 

Ca și bărbat, prin natura noastră a bărbaților, suntem niște vânători. Mie îmi place să cred despre mine că sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie. Bărbatul, cât trăiește, datoria noastră este să încercăm. Sunt foarte multe femei frumoase în România. Mă incită când sunt refuzat .”, a declarat tânărul afacerist, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina! „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies