Gabriel de la Puterea dragostei a devenit tătic?! Imaginea care i-a uluit pe fani

Gabriel de la Puterea dragostei a devenit tătic?! Imaginea care i-a uluit pe fani
Gabriel de la Puterea dragostei a devenit tătic?! Imaginea care i-a uluit pe fani

Gabriel de la Puterea dragostei trăiește o nouă poveste de dragoste și este mai fericit ca niciodată. Cum a fost surprins fostul concurent.

Gabriel de la Puterea dragostei a luat pe toată lumea prin surprindere, imediat ce a revenit în România. După o relație eșuată cu Daiana și o încercare de a forma un cuplu cu Ramona, Gabriel a revenit la femeia care l-a făcut fericit.

Fostul concurent s-a întors la femeia pe care a iubit-o înainte să intre în casa Puterea dragostei. Cei doi au lăsat în urmă toate neînțelegerile din trecut, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Cei doi au mers într-o vacanță binemeritată și nu au ezitat să își arate sentimentele unul pentru celălalt. Îmbrăcați în haine asemănătoare, Gabriel și iubita sa, Ana-Maria, s-au rugat la o mănăstire și și-au făcut mai multe fotografii împreună.

Citeste si: Livian, gânduri de căsătorie cu Bianca! „Am vrut să fac chestia asta din Decembrie!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Într-o altă fotografie, în brațele iubitei lui Gabriel se află și un copil, pe care aceasta îl sărută cu mult drag.

Colegii lui Gabriel, surprinși de noua poveste de dragoste

Zilele trecute, atunci când a apărut prima imagine alături de frumoasa brunetă, Marius, prietenul său din competiție, nu a ezitat să îi pună câteva întrebări în legătură cu noua cucerire.

Citeste si: Mona de la Puterea dragostei, dansatoare în cluburi! Imaginile au scăpat pe internet

„Finule, am văzut ca s-au schimbat regulile la fotbal (ai 5 schimbări acum). Asta e prima schimbare sau...?" a întrebat Marius, referitor la noua iubită a lui Gabriel.

Răspunsul său, totuși, a surprins pe toată lumea, pentru că a demonstrat că Gabriel are intenții serioase în ceea ce o privește pe bruneta din dreapta sa, iar sentimentele pentru ea nu sunt trecătoare! „Singura și ultima, nașule,” a răspuns Gabriel de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mona de la Puterea dragostei, dansatoare în cluburi! Imaginile au scăpat pe internet

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies