„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online
„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care postează des pe rețelele de socializare. De această dată, prezentatoarea TV a publicat fotografii cu ea din vacanță. Fanii Gabrielei au fost nemulțumiți și au taxat-o pentru postarea făcută.

Deși vedeta postează imagini cu ea și nemachiată, de această dată, urmăritorii ei au considerat că a exagerat cu filtrele.

Gabriela Cristea s-a ascuns în spatele filtrelor

gabriela cristea photoshop
Gabriela Cristea, acuzată că folosește filtre[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Foarte multe vedete și influenceri apelează la filtrele din mediul online, pentru a își îmbunătăți aspectul.

În ultima perioadă, internauții de pe Instagram își doresc să vadă persoanele publice, cât mai natural. Prin editarea fotografiilor, cele mai multe persoane expuneau o realitate falsă, deoarece păreau mai slabe sau cu un ten perfect. Gabriela Cristea este una dintre vedetele care nu se teme să își arate și chipul natural. Prezentatoarea TV a publicat de nenumărate ori fotografii cu ea, cât mai naturală. Cu toate acestea, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în vacanță, frumoasa brunetă a postat două selfie-uri.
Comparând cu imaginile cu ea din trecut, schimbările erau vizibile. Cele două imagini au stârnit un val de reacții, iar urmăritorii au taxat-o imediat pe Gabriela.

„Frumoasă, dar…” Cum au taxat-o fanii pe Gabriela Cristea

cum a aparut gabriela cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lia Bugnar a plecat în vacanță cu alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian

Deși există multe persoane care o apreciază pe Gabriela, aceștia au atenționat-o pentru ceea ce a făcut. Vedeta a publicat imagini cu ea, în care chipul ei era evident schimbat.

„Am cazut de luni dimineața cu fața direct într-un machiaj…”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram.

gabriela cristea nemachiata
Gabriela Cristea nemachiată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Un singur cuvânt: dureros” Britney Spears, acuzații grave la adresa mamei ei și a fostului soț

Cei care o urmăresc pe conturile de socializare, i-au zis brunetei că nu machiajul este cel care o modifică atât de mult, ci filtrele. De asemenea, unii dintre ei au spus că nu arată așa cum o văd ei pe micul ecran.

„Căzut cu fața direct în filtre”; „Ce ne-am face dacă aplicațiile care ne fac altfel decât suntem, ar funcționa și la emisiunile TV”; „O tonă de filtru”; „Direct în Photoshop ai căzut”; „Frumoasă, dar scoate filtrul”; „Păcat că la TV arăți altfel”; „Doamne ferește și doamne ajută să nu dispară

cumva toate filtrele astea că v-ar nenoroci pe toate”; „Nu înțeleg de ce dacă aveți 45+ vreți sa păreți de 20 de ani.... Sunteți penibile”, au fost câteva din comentariile adresate Gabrielei Cristea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies