Gabriela Cristea a dat vestea, in direct: "Pentru mine astazi e o zi speciala" Prezentatoarea TV a vorbit despre sexul copilului

Gabriela Cristea a dat vestea, in direct:
Gabriela Cristea a dat vestea, in direct: "Pentru mine astazi e o zi speciala" Prezentatoarea TV a vorbit despre sexul copilului

Gabriela Cristea asteapta un copil, iar astazi este o zi speciala pentru ea si sotul ei.

Tavi Clonda a rasfatat-o astazi pe Gabriela Cristea, deoarece vedeta a ajuns la 20 de saptamani de sarcina. 

 

 

"Pentru mine e o zi speciala, nu doar pentru mine, pentru noi ca si familie, deoarece astazi implinim 20 de saptamani, adica suntem la jumatatea drumului pana vom vedea minunea noastra. De asta poate sunt atat de bucuroasa. M-a scos sotul de dimineata, la mic-dejun, m-a scos de la tara si m-a adus la oras.

Ceea ce a fost foarte frumos. Bucurestiul a fost foarte primitor pentru noi astazi", a marturisit Gabriela Cristea in cadrul emisiunii "Te vreau langa mine".  

 

 

 

Tavi Clonda a vorbit si despre motivul ascuns pentru care au venit in oras: "De fapt am fost in Bucuresti cu un alt scop. Daca o sa fie fetita, tati o sa fie in armata.

Astazi ne scoatem permisul de port-arma".

"I-am zis ca noi daca o sa avem o fata si o sa vina curtezanul la noi, tu o sa-i arati colectia de arme", a spus Gabi Cristea, conform WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Andreea Mantea a incercat sa afle ce poarta in pantece Gabriela Cristea, fetita sau baietel?! Indragita prezentatoare si Tavi Clonda vor avea...

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies