Gabriela Cristea a dezvăluit un nou secret în materie de gătit.
Toți cei care o urmăresc pe Gabriela Cristea pe Facebook știu despre aceasta că este o gospodină iscusită. În vârstă de 49 de ani, prezentatoarea TV nu numai că are o carieră de succes în domeniul televiziunii, dar se ocupă și cu alte afaceri, este soție, are grijă de creșterea și educația fiicelor sale, Victoria și Iris, dar nu se dă la o parte nici atunci când vine vorba de treburile gospodărești.
De-a lungul timpului, vedeta a acumulat multă experiență în bucătărie, descoperind unele trucuri utile pentru ca preparatele sale să fie pline de gust și savoare. Astfel, pe lângă felurile principale de mâncare, Gabriela Cristea este foarte iscusită și în prepararea deserturilor.
Secretul Gabrielei Cristea pentru prăjitura în formă de nucă
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Prezentatoarea TV a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online trucul util pe care îl folosește în procesul de preparare al prăjiturii. Mai exact, Gabriela Cristea folosește mai multă compoziție în procesul de preparare al cojilor de nucă, iar după ce le coace, marginile le taie cu un cuțit și le adaugă în compoziția cremei, astfel încât să ofere un plus de consistență și de gust.
„ Ia uitați ce am aici! Coji de nucă, pentru că fac prăjitura nucă. Le voi umple cu o cremă extraordinar de bună. Cam așa arată cojile mele de nucă. Eu le fac să aibă și niște margini, pe care le voi da jos cu cuțitul în momentul în care le voi umple. Tot ce cade de pe marginea formei de nucă, voi pune în cremă și va da o consistență și un gust aparte.