Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”
Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a avut un moment greu în fața telespectatorilor. A aflat că o persoană cunoscută a murit.

 

Gabriela Cristea a aflat o veste cutremurătoare! Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii pe care ea o moderează. Sunt clipe greu de digerat, pentru că unul dintre concurenții care făcea parte din emisiune a trecut în neființă. Anunțul a fost spus chiar de doamna Elena de la emisiune.

„Am vorbit azi-dimineață cu el și mi-a zis să vin neapărat la spital, dar am ajuns târziu, la 7, fiica lui a fost acolo și a văzut când a murit, eu nu am apucat să văd.

În orice caz, atât i-a fost, e foarte greu”, a spus doamna Elena.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În acel moment, Gabriela Cristea a început să plângă în emisiune, aflând că domnul Nicu a murit.

Citeste si: La doar două ore după ce a născut, nu a mai rezistat tentației! A făcut sex cu iubitul ei, chiar pe patul de spital: „M-am simțit specială”

Gabriela Cristea, de două ori mămică!

Gabriela Cristea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, de când este mama micuței Iris. Însă această fericire vine și cu niște momente grele din cauza faptului că trebuie să se trezească permanent ca să fie alături de micuță, iar oboseala începe să își spună cuvântul.

Vedeta a vorbit despre primele alături de fetița sa:

Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok...din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă. Totul a mers foarte bine, a fost mai bine decât la prima operație, m-am simțit mai bine și am fost mai veselă și mai conștientă în timpul operației. 

Echipa de medici a fost foarte veselă, toată lumea se distra. M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede.

A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa”  a spus Gabriela Cristea în cadrul unui interviu TV.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Miranda Kerr este însărcinată cu al treilea copil

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies