Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!

Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!
Gabriela Cristea a introdus torturile în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!

Află din rândurile următoare ce prețuri au torturile de pe site-ul Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, care de-a lungul timpului a acumulat o experiență vastă în domeniul gastronomic. Astfel, vedeta a luat decizia de a-și transforma pasiunea într-o afacere și a deschis în urmă cu ceva timp un site unde comercializează produsele făcute după rețetele sale. În prim-plan au fost cozonacii, iar ulterior, prezentatoarea TV a mai introdus și alte produse de patiserie. Acum, însă, Gabriela Cristea a pregătit o nouă surpriză pentru fanii săi, anunțând pe rețelele de socializare introducerea torturilor pe site-ul său.

Descoperă torturile noastre artizanale, create pentru toate gusturile și momentele speciale din viața ta, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, fără premixuri.

Fiecare tort este o sărbătoare a rafinamentului și bucuriei, perfect pentru a aduce zâmbete și a crea amintiri de neuitat .”, a scris vedeta în rubrica de prezentare a acestora.

Ce sortimente de torturi a pregătit Gabriela Cristea?

Citește și: Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta: „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată. Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”

Gabriela Cristea a introdus torturi în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

Gabriela Cristea a pregătit pentru iubitorii de dulciuri 6 sortimente de torturi. Printre acestea se numără tortul cu smochine și zmeură, tortul cu fistic și zmeură, tort cu lămâie, ananas și mango, tort cu căpșuni, tort cu ciocolată și tort cu portocale. Fiecare produs poate fi personalizat, în funcție de preferințe, iar doritorii pot să aleagă compoziția din 6 opțiuni: mentă, citrice și brânză cremoasă; mango și morcov; ciocolată, praline și cafea; fistic, lămâie și zmeură; blat de mac, cremă de citrice și căpșuni; red velvet și căpșuni.

Cât costă torturile comercializate de către Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea a introdus torturi în afacerea sa cu produse de patiserie! Prețul diferă în funcție de arome, iar ingredientele sunt naturale!
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Prețul actor produse diferă în funcție de cantitatea dorită și de tipul de tort.

Astfel, doritorii vor avea posibilitatea de a achiziționa 2 kilograme standard sau să adauge 1 sau 2 kilograme extra. Cel mai mic preț este cel de 396 de lei, pentru 2 kilograme de tort cu smochine și zmeură, dar și pentru tortul cu lămâie, ananas și mango și tortul cu căpșuni.

Apoi, următorul preț este cel de 416 lei, pentru 2 kilograme de tort cu portocale, iar cel mai scump sortiment este tortul cu ciocolată, care pentru 2 kilograme, doritorii vor trebui să scoată din buzunar suma de 436 de lei.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce și-a dorit Mihai Dedu de ziua sa de naștere. Prezentatorul TV a împlinit 57 de ani „Material nu aștept nimic. Lucrurile nu înseamnă în viață doar partea materială.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies