Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme! Iata ce dieta a urmat proaspata mamica

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme! Iata ce dieta a urmat proaspata mamica
Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme! Iata ce dieta a urmat proaspata mamica

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme! Prezentatoarea tv ne-a dezvaluit exact ce mananca de reuseste sa topeasca kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii.

 

Dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Victoria, Gabriela Cristea nu s-a gandit, ca multe femei, sa se apuce de cure de slabire ca sa scape de surplusul inerent de kilograme. Dimpotriva, vedeta s-a alimentat corespunzator pentru ca alapta. In aceastra perioada, prezentatoarea tv s-a ingrasat insa! Dupa doua luni si jumatate, cand nu a mai putut alapta, Gabriela Cristea s-a apucat de dieta si a slabit 10 kilograme.

"Am vrut sa o alaptez pe fetita si de aceea, am preferat sa nu tin regim. Sanatatea ei a fost intotdeauna pentru mine pe primul plan. Orice dieta ar fi afectat lactatia. Am luat kilograme in plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, asa ca atunci nu am tinut cont de cat mananc. Acum insa, situatia s-a schimbat un pic, nu mai alaptez, astfel ca trebuie sa fac ceva si pentru mine din punct de vedere fizic", a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea a slabit 10 kilograme in cateva luni

Gabriela Cristea ne-a dezvaluit dieta pe care o urmeaza si cu care a slabit 10 kilograme deja:  “De cand nu am mai alaptat, de la doua luni si jumatate, am incercat sa tin o dieta. De atunci, am renuntat la paine, la grasimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcina.

Mananc doar carne si legume, peste si fructe de mare pe gratar sau la abur. Nu mai pun nici macar ulei in salate, le prepar doar cu sare si otet. Nu e tocmai comod, insa totul a avut rezultat, caci am reusit sa slabesc aproape zece kilograme”, ne-a mai declarat vedeta. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cura de slabire a rusoaicelor - Slabesti 30 de kilograme in doua luni

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies