Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată în cea mai sexy rochie!

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată în cea mai sexy rochie!
Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată în cea mai sexy rochie!

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Uite cum arată vedeta în cea mai sexy rochie scurtă!

Gabriela Cristea a stârnit dezbateri aprinse pe contul ei de instagram, după ce a postat, recent, o poză în care poartă o rochie neagră, lucioasă, extrem de mulată. Protagonista noastră a primit multe aprecieri, dar nici cei care au criticat-o aspru nu au fost puţini. O femeie a exagerat însă cu un mesaj acid din care nu au lipsit jignirile.

" Nu știu de ce te-ai îndesat in ceva așa mulat când tu nu ai siluetă...trebuie

sa pui pe tine ceva care să-ţi acopere burta ...trebuie să ne îmbrăcăm în funcție de ani și de corp, nu putem sa ne îndesăm în șosete mulate când ele nu intra pe noi și arătăm ca nişte cârnați", a scris urmăritoarea vedetei pe contul de instagram al prezentatoarei tv.

Citeste si: Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii! "Eu nu aş putea"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult! Vedeta a avut grijă să nu dea frâu liber poftelor culinare nici măcar în perioada Sărbătorilor.

Frumoasa brunetă a continuat seria apariţiilor îndrăzneţe cu o rochie cu paiete, mov cu verde, extrem de scurtă, cu un decolteu imens. Iar când spunem imens, nu exagerăm, vedeta lăsând la vedere 70% din bustul ei natural, proeminent." Ce picioare şi ce sâni frumoşi​ are! Nu şi-a făcut nicio operaţie estetică.

E perfectă naturală chiar dacă sânii s-au lăsat puţin", i-a scris o femeie prezentatoarei tv.

Citeste si: Gabriela Cristea a alăptat la coafor, înainte de botez şi a postat filmarea pe internet! Vezi cele mai comentate imagini ale momentului! EXCLUSIV!

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult!

Mai mult decât atât, prezentatoarea tv a avut grijă să-şi arate şi picioarele care, trebuie să recunoaştem, au un aspect de invidiat.

Gabriela Cristea a slăbit în jur de 10 kilograme în ultimele luni şi a avut grijă să nu dea frâu liber poftelor culinare nici măcar în perioada Sărbătorilor! Felicitări, doamnă!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea, complet nemachiată! Aşa arată vedeta, naturală, la vârsta de 45 de ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies