Gabriela Cristea abia asteapta sa nasca: "Am probleme, dar nu ma plang"

Gabriela Cristea abia asteapta sa nasca:
Gabriela Cristea abia asteapta sa nasca: "Am probleme, dar nu ma plang"

Gabriela Cristea abia asteapta sa isi tina in brate fetita.

Vedeta de televiziune a povestit ca ii place mult vremea de toamna si este recunoscatoare ca nu va naste in iarna, scrie WOWbiz.ro.

In luna octombrie a acestui an Gabi va deveni mamica.

"Femeile insarcinate au nevoie de un pic mai mult frig. Azi a fost o zi superba de vara. Ma gandeam ca bine ca nu m-a apucat nasterea prin decembrie-ianuarie, cand sta sa ninga.

As fi dormit cu caciula si pe la nas as fi avut turturi", a spus Gabriela Cristea in emisiunea ei de astaz. 

 

 "Din pacate, faptul ca nu poti sa dormi face parte din situatiile mai putin placute pe care le traiesti in sarcina. Si eu am probleme cu somnul, dar nu ma mai plang. Ce a fost mult a trecut, astept sa imi tin printesa in brate", declara zilele trecute Gabriela. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gabriela Cristea se pregateste sa intre in concediu prenatal! Vedeta Kanal D a anuntat cand se va intoarce apoi pe sticla!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies