Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”

Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”
Gabriela Cristea aduce aminte de dulcele generației sale! Vedeta a vorbit despre copilăria sa „Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească.”

Gabriela Cristea a vorbit despre dulcele copilăriei sale.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a ținut să lase un mesaj, cu ocazia Zilei Copilului, pentru toți cei care acum se bucură de vârsta fragedă, dar a făcut și o retrospectivă a copilăriei sale și a generațiilor de atunci. Aceasta a dorit să aducă aminte de dulcele adolescenței sale, care poate acum pare ceva grotesc pentru noile generații, însă pâinea înmuiată în apă și zahăr era singurul dulce pe care aceasta îl avea. 

“La mulți ani, dragi copii! Vă doresc să aveți o zi fabuloasă. Acum aș vrea să vorbesc și cu copiii generației mele, cei care au crescut și au aceeași vârstă cu mine. Vreau să le aducem aminte de dulcele copilăriei. Am o felie de pâine pe care am înmuiat-o în apă și am pus deasupra zahăr. Pentru cei care acum își trăiesc copilăria poate pare o chestie grotească, dar nu, nu este, acesta era desertul copilăriei noastre pentru că nu avem din ce să facem lucruri care să fie cu adevărat speciale.
Știu că acum vorbim despre multe feluri de prăjituri, dar atunci nu. Pâinea udată și presărată cu zahăr era un deliciu. Trebuie însă să recunoaștem că tot ceea ce am trăit în copilărie ne-a marcat. Traumele, dar și bucuria de a ne trăi viața curat în fiecare zi le avem de acolo, din copilărie, felul în care am acumulat, din felul în care ne-am jucat, din felul în care părinții noștri s-au manifestat față de noi.
Acum nu știu dacă noi vom fi părinți mai buni față de cum au fost ai noștri pentru noi, dar important e să ne aducem aminte cu nostalgie și cu drag de copilăria noastră. Sper ca asta să se întâmple cu toată lumea.”,
a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, influențată de copilărie în anumite decizii pe care le ia

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit despre cum gestionează ea și Tavi Clonda secretele pe care le au cu cele două fetițe: „Trebuie doar să le dăm impresia că pot avea încredere într-unul dintre noi.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea vorbește despre felul în care arată și despre schimbările din viața ei! “Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine.”

Tot legat de copilărie, prezentatoarea TV spune că mai ia astfel de decizii în viață, gândindu-se în trecut, iar aceasta a povestit inclusiv despre cum a cumpărat un parfum, doar pentru faptul că i-a  adus aminte de mirosul înghețatei pe care o

cumpără atunci când era mică de la magazinul din colț.  “M-am tot învârtit pe lângă ea și sincer nu-mi pare deloc apetisantă, deși așa mi amintesc din copilărie. Dar în același timp, am fost acum vreo trei-patru săptămâni în Italia și am intrat de mi-am cumpărat un parfum. Singurul lucru pentru care mi-am cumpărat acel parfum este că mi-a adus aminte de mirosul înghețatei pe care o cumpărăm de la chioșc, avea un miros specific.
Vă dați seama că era o esență oribilă, dar în același timp asta m-a determinat pe mine acum, adultul de acum, să cumpăr parfumul acela pentru că îmi aduce aminte de copilărie. Cred că mulți dintre voi ați pățit lucrul acesta și mulți dintre voi faceți alegeri în funcție de copilărie.”
, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gabriela Cristea își face mustrări de conștiință în mediul online! Ce a pățit Iris când a dus-o la grădiniță: „M-am transformat în mamă de weekend.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies