Gabriela Cristea are Casa nou-nouta - Trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului

Gabriela Cristea are Casa nou-nouta - Trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului
Gabriela Cristea are Casa nou-nouta - Trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului

Incepand din 1 februarie, trei cupluri de la „Te vreau langa mine” vor locui intr-o casa din nordul Bucurestiului, echipata complet, locul unde vor afla daca ceea ce s-a infiripat intre ei in platoul emisiunii este dragoste adevarata sau nu.

Cele mai hotarate perechi formate la paravanul „Te vreau langa mine” au sansa de a-si testa adevaratele sentimente, timp de o luna, in casa „Te vreau langa mine”, perioada in care sa decida daca relatia lor duce spre casatorie sau, dimpotriva, spre despartire.

Protagonistii vor avea libertate deplina de a parasi locuinta oricand in acest interval de timp, daca nu mai vor sa continue relatia, dar acest pas ii va costa eliminarea din casa. 



„Odata cu existenta acestei case cred ca vom avea si mai multa sare si piper in emisiune. Primele saptamani de viata in cuplu, realmente de locuit sub acelasi acoperis, conteaza enorm. Ne asteptam ca participantii la emisiunea noastra sa isi gaseasca adevarata dragoste la si sa aiba puterea de a lua decizia cea mai buna. Ne dorim ca sederea in casa sa se incheie cu nunta pentru cat mai multi dintre participanti”, a declarat Gabriela Cristea. 


Perechile vor fi puse in incurcatura nu de putine ori prin prezenta in casa a unei persoane care ar putea sa le scoata la iveala povesti din trecut, reactii neasteptate, punand la incercare adevaratele sentimente si sinceritatea celor prezenti in casa „Te vreau langa mine”.

In fiecare zi, in timpul emisiunii vor fi difuzate imagini din casa, evolutia cuplurilor fiind comentata de prezentatoarea emisiunii si de cei prezenti in platoul „Te vreau langa mine”.


Nu ratati din 1 februarie, cele mai intense trairi, in casa „Te vreau langa mine”!  Emisiunea „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea, este difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13:00, si sambata de la ora 16:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies