Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram! Ce au observat fanii în poza prezentatoarei: „Te îngrași văzând cu ochii!”

Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram!
Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram!

Prezentatoarea TV a fost ținta unor replici tăioase din parte fanilor! Cum s-a afișat aceasta și care a fost motivul criticilor.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Vedeta are mulți fani pe rețelele de socializare care o apreciază pentru absolut tot ceea ce face, însă printre ei se află și câteva persoane care aleg să-i adreseze comentarii negative pentru fiecare detaliu care nu pare să fie la locul lui. Iată ce s-a întâmplat de data aceasta:

Citeste si: Gabriela Cristea, de urgență la spital: „Corpul cedează”. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram!
Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Gabriela Cristea, criticată dur pe Instagram

Multe vedete își completează veniturile prin promovarea anumitor produse pe rețelele de socializare, toată lumea știe acest lucru, însă internauții sunt de părere că anumite persoane publice fac abuz. Gabriela Cristea are foarte multe reclame pe contul ei de Instagram, iar din acest motiv este criticată de anumiți fani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu puțin timp, vedeta a publicat o nouă fotografie, iar urmăritorii ei au observat un detaliu. Alături de poza în care se răsfață la razele soarelui, prezentatoarea TV a postat și un mesaj în care se declară foarte mulțumită de manichiura pe care și-a făcut-o special pentru vacanța în Spania.

Printre reacțiile frumoase, Gabriela Cristea a primit și câteva comentarii răutăcioase pentru că face reclamă la manichiură, dar și pentru kilogramele în plus.

Vedeta nu obișnuiește să bage în seamă răutățile urmăritorilor ei și încearcă pe cât posibil să se focuseze către cei care o iubesc exact așa cum este ea.

„Te îngrași văzând cu ochii... acum reclama la doamna manichiurista... numai reclame... cu asta trăiți???”, „Mai poți face multă publicitate? Moca!”, au spus internauții.

Citeste si: Gabriela Cristea, dezvăluiri despre divorțul de Marcel Toader: „Un divorț urât, zgomotos și apăsător”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram!
Gabriela Cristea, criticată dur de urmăritori pe Instagram![Sursa foto: Instagram]

Cât a cântărit Gabriela Cristea cel mai mult

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, având la un moment dat silueta unui fotomodel. Ulterior, vedeta de televiziune s-a îngrășat mult, mai ales din cauza procedurilor pentru a rămâne însărcinată. După ce a născut, vedeta acumulase zeci de kilograme și chiar a recunoscut, la un moment dat, că a ajuns să cântărească și 86 de kilograme.

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni televizate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum şi-a dat seama Gabriela Cristea că va avea o fetiţă! A aflat sexul copilului cu o metodă...din popor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies