Află din rândurile următoare cum prepară jurnalista rețeta sa de coaste cu cartofi la cuptor.
Cu siguranță că în fiecare familie apare cel puțin o dată întrebarea „Noi ce mâncăm astăzi?”. Ei bine, această întrebare apare și în familia Gabrielei Cristea, care nu știe întotdeauna ce să gătească pentru soțul și fetițele sale. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV este destul de ocupată și de aceea uneori este nevoită să improvizeze
„ Cea mai mare provocare pentru o gospodină este ce să mai pună în farfurie familiei. Astăzi vă arăt o altă rețetă pe care o fac eu atunci când nu am timp și când practic, tot timpul pe care ar trebui să îl aloc mâncării, este doar în momentul în care mănânc.
Rețeta de coaste cu cartofi la cuptor a Gabrielei Cristea
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”
Ingrediente:
- coaste condimentate
- cartofi cu rozmarin
- ceapă
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Procesul de preparare al acestei rețete este foarte rapid și simplu. Gabriela Cristea l-a explicat în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.
„ Am luat niște coaste din astea condimentate, pe care le pun în tavă și în 5 minute am terminat cu gătitul. Avem coastele și 4 cepe din astea mici pe care le tai în 4. Mi se pare că la coaste ceapa merge cel mai bine. O să fac niște ceapă care să se coacă. Am mai luat niște cartofiori de Covasna cu rozmarin. O să îi pun aici să se rumenească frumos, ca să avem și o garnitură lângă. Nici măcar nu mai am nevoie de condimente. Am luat un spray cu ulei de măsline și totul o să capete o culoare aurie. Mai am de pus doar apă înăuntru și să o bag la cuptor .”, a spus vedeta pe Facebook.