Gabriela Cristea, mărturisiri sfâşietoare despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”M-am certat cu Dumnezeu. A fost cel mai greu an pentru mine!”

Gabriela Cristea, mărturisiri sfâşietoare despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”M-am certat cu Dumnezeu. A fost cel mai greu an pentru mine!”
Gabriela Cristea, mărturisiri sfâşietoare despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”M-am certat cu Dumnezeu. A fost cel mai greu an pentru mine!”

Gabriela Cristea, frumoasa prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine!”, este în culmea fericirii de când a devenit mămică şi se pregăteşte intens pentru momentul în care îşi va cunoaşte fetiţa.

În cadrul unui interviu pentru TEO Show, frumoasa prezentatoare a dezvăluit că îşi doreşte să fie cât mai aproape de fiica ei, pentru a se bucura din plin de venirea ei pe lume.

”Da, exersez. Îmi doresc un căruţ care să se manevreze uşor, care să se ridice, să se lase pe spate. În momentul în care pleci de acasă cu copilul, te muţi. Trebuie să ai de toate după tine.

Ai văzut tu geantă de femeie care să fie goală? Pentru că bebeluşa mea trebuie să fie cochetă, o să aibă şi ea o geantă care trebuie să fie umplută.”, a spus ea, conform WOWbiz.ro.

”Vreau să fim, cel puţin în primele luni de viaţă, trebuie să fim aşa, ombilicale. Vreau să alăptez şi îmi doresc să fiu acolo când va avea nevoie.

Emoţiile au apărut când a mişcat prima oară. Îmi luam tensiunea. Am pus tensiometru pe burtică şi a început să se mişte. Nu mi-am dat seama dacă se mişcă el. Am fost surprinsă când am rămas însărcinată. N-am simţit, eu am avut şi multe încercări şi dacă am simţit mi-am înfrânat sentimentul. Am plâns când am fost prima dată la ecograf şi de fiecare dată când merg acolo, când o văd.
Sunt pregătită, am făcut cursuri de puericultură şi o să fie bine. Nu am făcut încă camera fetiţei, dar e în lucru. Va fi frumoasă.

Întrebată cum crede că va fi ca mamă, Gabriela a dezvăluit că nu se vede a fi prietenă cu fiica ei. Cel puţin nu înainte de a împlini 18 ani.

”Sunt destul de dură.

Nu neapărat că sunt mai autoritară, dar cred că copilul trebuie să înţeleagă. Nu merg pe ideea că trebuie să fii prieten cu copilul tău dacă vrei să-l educi. Mai am încă două luni. Nimic n-a fost greu. Doar căldurile acelea sunt destul de greu de suportat, dar în rest sunt în regulă.”, a mai povestit Gabriela Cristea pentru TEO Show.

”Am trecut prin multe emoţii în toată perioada asta, mă impresionează oamenii din jurul meu care o atitudine diferită.

Mă emoţionează bărbaţii care sunt sensibili atunci când o femeie se pregăteşte să devină mămică. Chiar şi cu Bursucu m-am întâlnit la machiaj şi mi-a zis <<Când te văd, m-aş apuca şi eu de un bebeluş.>>”, a mai dezvăluit Gabriela.

Mai mult de atât, în direct, la TV, ea a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa ei. Nereuşind să rămână însărcinată, ea s-a certat cu Dumnezeu.

Ulterior, însă, a cunoscut fericirea supremă.

”Nu cred că am spus asta vreodată la televizor. Am avut un moment când m-am certat cu Dumnezeu. Îl întrebam << Doamne, dar cu ce ţi-am greşit?>> Anul trecut a fost cel mai greu pentru mine. Am avut patru fertilizări in vitro, trebuia să vin şi la serviciu. Nu vrei să ştii ce înseamnă să treci prin patru tratamente. Fizic nu e greu, dar pshic te doboară.

La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu şi i-am spus soţului meu că nu mai pot. Pentru că toată viaţa noastră se învârtea în jurul acestui ciclu. I-am zis că nu vreau, i-am zis că nu mai vorbim despre asta până în martie, iar în luna februarie m-am trezit puţin însărcinată. Am fost foarte fericită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai mărturisit Gabriela Cristea în direct.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, mărturisire neaşteptată, în direct, la TV: ”Mi s-au înecat corăbiile!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies