Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!
Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Gabriela Cristea a reușit să emoționeze pe toată lumea printr-un mesaj special.

Gabriela Cristea a reușit să emoționeze pe toată lumea printr-un mesaj special. După ce zilele trecute abia a ieșit din spital cu fiica cea mică, Iris, acum are un motiv deosebit de petrecere. 

Victoria, fiica cea mare a familiei Clonda, a împlinit vârsta de 2 ani, moment în care viața prezentatoarei de televiziune s-a schimba complet. Între timp, cei doi au mai devenit odată părinți, deși Gabi se ferea de o a doua sarcină din cauza unor probleme de sănătate.

Vedeta a scris un mesaj deosebit cu ocazia zilei de naștere a micuței sale Victoria.

Citeste si: Gabriela Cristea a alăptat la coafor, înainte de botez şi a postat filmarea pe internet! Vezi cele mai comentate imagini ale momentului! EXCLUSIV!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Tavi Clonda, supărat după ce i-a facut o surpriză soției sale, Gabriela Cristea! Motivul care l-a enervat la culme pe cântăreț

Citeste si: ULTIM MOMENT! Gabi Cristea, în stare de șoc! A ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu fetița ei cea mică în aceste clipe! ”Are febră mare”

„Prinţesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană.

După doi ani împreună pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi. Atâta bucurie cât ne dăruieşti tu, atâta speranţă, fericire… când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui. Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deşteaptă. Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies