Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a impresionat fanii în urmă cu puțin timp. Ce mesaj a trimis vedeta pe pagina sa de socializare, fanii au reacționat imediat.

Gabriela Cristea este alături de copilașul care s-a născut cu o problemă extrem de gravă. Micuțul are nevoie de o sumă uriașă pentru a se face bine, iar singura salvare se află în Statele Unite ale Amewricii.

Băiețelul care s-a născut în urmă cu câteva luni depinde de un tratament extrem de scump, deoarece este vorba despre o boală foarte rară. Noel are nevoie de mai multe injecții pentru a scăpa de Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1, una dintre cele mai rare boli din lume.

Citeste si: Gabriela Cristea, la spital, cu fetiţele! "La pediatru"!

Oamenii sufletiști au strâns până acum peszte 600000 de euro și foarte multe vedete s-au implicat în acest caz atât de delicat.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească? „Mă chinui...”

Citeste si: Gabriela Cristea, urare speciala pentru fiica sa! Iata ce mesaj frumos i-a dedicat vedeta la prima ei zi onomastica!

Fiind mama a două fetițe minunate, Gabriela Cristea a fost impresionată de drama prin care trăiește famișia, iar în urmă cu puțin timp a distribuit pe pagina sa de socializare un mesaj de susținere, în care i-a rugat pe fanii săi să nu rămână indiferenți:

Dragilor, femeia din imagine este mama pruncului pe care il tine in brate cu atata iubire. @noel.sma a fost nascut cu o malformatie congenitala dar are sanse sa se refaca cu ajutorul nostru. Pic cu pic de la fiecare dintre noi pentru sufletelul asta mic. Gasiti toate datele necesare aici👉 @noel.sma 👈 Va rog sa distribuiti cazul acestui copil pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multa lume.

Cu Dumnezeu inainte!”, a transmis vedeta, iar prietenii au susținut-o și au promis că vor dona.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Aceasta este familia noastră: Mama Hilda, tatăl Robert, frățiorul mai mare Sebastian și bebelușul Noel. Suntem o familie simplă si locuim în Curtuișeni, un mic sat din județul Bihor. Visul fiului meu mai mare s-a împlinit atunci când i-am dat vestea că va avea un frățior….am fost cu toții fericiți! Noel s-a nascut in 12.07.2019 iar la doar 6 săptămâni mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Toată lumea zicea că nu văd bine, că totul este în regulă cu Noel insa el nu își susținea capul singur iar una dintre mânuțe avea o poziție incorectă. Medicul de familie ne-a trimis la domnul doctor Ritli László. Acesta a fost începutul coșmarului. În 22.10.2020 aveam rezultatele testului genetic care confirmau diagnosticul necruțător: Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1 (SMA1) Am fost distrusă, am plâns mult si m-a cuprins disperarea. Mă gândeam “ Suntem o familie simplă, locuim într-o localitate mică bihoreană...nu există șansă!” Am citit mult, am încercat să adun cât mai multă informație despre această boală și despre ce se poate face. Am discutat cu mulți medici și mulți oameni care m-au încurajat și de la care am aflat ca există speranță. Am înțeles că există două direcții de acțiune. Cu ajutorul tratamentului Spinraza boala este încetinită și câștigăm timp să strângem banii necesari pentru tratamentul miraculos Zolgensma care costă 2.09 milioane euro. Foarte mulți oameni ni s-au alăturat și cu ajutorul lor am reușit să strângem aproximativ 580.000 euro. Drumul este încă lung însă acum știu că vom reuși. Pe această pagină vom scrie despre toată această călătorie, vă rugăm să ne rămâneți alaturi. Conturi din România: RON:RO33BTRLRONCRT0532233601 EUR:RO80BTRLEURCRT0532233601 Beneficiar: ASOCIATIA PENTRU MICUTUL NOEL Numele băncii: Banca Transilvania Revolut (Hilda Fodor, mama lui Noel):+40756383575 PayPal: [email protected] Fb Ro.: Micutul Noel- SMA1 Fb Eng.: Help Noel SMA 1 Fb Hu.: Kicsi Noel- SMA 1 Grup FB organizat pt. sustinerea lui Noel: Licitatii pentru Micutul Noel #împreunăreușim #împreunăpentrunoel #noelsma1

A post shared by Micutul Noel- SMA1 (@noel.sma) on



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies