Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”

Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”
Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”

Ce a pățit Gabriela Cristea când a mers la cumpărături zilele trecute. Vedeta a pățit ce i s-a întâmplat când a urcat în mașină.

După mai bine de două luni de autoizolare la domiciliu, Gabriela Cristea a decis să povestească un moment dramatic din viața sa, care a speriat-o foarte tare.

În direct pentru emisiunea Cristinei Șișcanu pe care aceasta o moderează pe contul său de Facebook, Gabriela Cristea a povestit totul despre episodul șocant pe care l-a trăit.

Vedeta a spus că s-a pregătit să plece la cumpărături, la un supermarket din apropierea casei, însă atunci când a urcat la volan a avut un adevărat atac de panică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, nemachiată, cu cearcăne şi cu ochii umflaţi, în faţa fanilor ei! Imagini incredibile cu vedeta!

Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”
Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”

„Din momentul în care s-a anunțat stare de urgență și până acum vreo săptămână doar Tavi a mers la cumpărături.

Am avut și noi tot felul de chestii pe care le-am resimțit, care cel mai ciudat mi s-a părut ieri, când am fost eu la cumpărături. Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama…

Citeste si: Gabriela Cristea a suferit în tăcere timp de zece ani. Ce probleme de sănătate a avut vedeta

Poate am fost deshidratată… am băut o jumătate de litru de apă așa, pe nerăsuflate, să fiu sigură că nu sunt deshidratată. Îmi era și frică… noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri. Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina… adică am avut așa, o stare de…

Nu m-a ținut prea mult și mi-am revenit. Nu mai sunt atât de ”paranoia”, când s-a anunțat starea de urgență aveam covoraș cu clor la intrare, un înreg circuit…”, a povestit Gabriela Cristea într-un live pe pagina de socializare a Cristinei Șișcanu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat măsuri radicale pentru prevenirea CORONAVIRUSULUI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies