Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!
Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! Prezentatoarea TV joacă în noul videoclip al soțului ei, Tavi Clonda, ”Prea cald”.

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! Perioada pandemiei de coronavirus a făcut minuni pentru Gabriela Cristea. Fosta prezentatoare TV a reușit să arate apectaculos în ultima vreme, după ce sarcinile au făcut-o să devină destul de... rotunjioară!!! Se poate spune că azi, ea a ajuns la silueta de altădată, din anii în care îl cucerea pe soțul ei, Tavi Clonda, la emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! ”A m „încălcat” regulile”

După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi.

Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce...de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar...acesta este de fapt secretul”,  a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea a jucat în noul clip al soțului ei

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! Pentru că tot a dat jos atâtea kilograme și...firesc arată senzațional, Gabriela Cristea a și fost una dintre protagoniste noului videoclip al piesei ”Prea cald”, a soțului ei, Tavi Clonda. Acesta și-a lansat, ieri, melodia ce se anunță a fi hitul verii! Deși filmat în condiții care respectă normele în vigoare, videoclipul are în distribuția sa o mulțime de vedete ce fredoneaza versurile foarte catchy ale cântecului, in ipostaze amuzante si surprinzătoare.

Ada, Ami, Eduard Sanda, Marcel Pavel, Monica Anghel, Jojo, Cosmin Selisi sunt doar câțiva dintre actorii lui Tavi. Însă, așa cum spuneam, Gabi este cea mai ravisantă….

Citeste si: Gabriela Cristea s-a fotografiat la piscină. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme: „Ești tot mai frumoasă”

Citeste si: EXCLUSIV Gabriela Cristea, șocată de moartea lui Marcel Toader! Primele declarații după decesul fostului ei soț

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! ”N u mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile””

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! ”A fost o experiență interesantă, pentru că a trebuit să ne filmăm unul pe celălalt. Am avut multe cerințe pe ”platou”, dar nu mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile”! Hahahaha! Măcar ne-am distrat, așa cum s-au distrat și ceilalți”, a comentat vedeta, care a arătat senzațional într-o ținută de vară fermecătoare. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme! Care este meniul ei

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Care este meniul ei zilnic? „De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine”, a adăugat vedeta

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor ce vede doar Tavi Clonda!Prezentatoarea TV s-a lăsat pozată în pat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies