Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Vedeta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani de ai început să-ți faci tatuaje.”

Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Vedeta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani de ai început să-ți faci tatuaje.”
Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Vedeta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje: „Te-a găsit nebunia la 50 de ani de ai început să-ți faci tatuaje.”

Gabriela Cristea a vorbit despre tatuaje, dar și despre cel pe care îl are aceasta, pe mână.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV, de la noi din țară. Deseori, aceasta postează fotografii și filmulețe pe pagina sa de Facebook sau de Instagram, în care dezbate diverse subiecte. Astăzi, aceasta a dezvăluit și care este motivul pentru care are un tatuaj pe mână, aspect observat de foarte mulți urmăritori ai acesteia.

Ce părere are Gabriela Cristea de tatuaje, dar și care este povestea din spatele tatuajului său de pe mână

Citește și: Gyros, rețeta pregătită de Gabriela Cristea. “Va ieși un deliciu. Ce nebunie facem aici!”

gabriela cristea si tavi clonda
Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Aceasta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să schimbe prefixul. Ce conștientizări are vedeta TV și cum are de gând să își sărbătorească ziua. „Aniversarea de 50 de ani este despre mine și despre familia mea”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gabriela Cristea este obișnuită ca fanii săi să observe orice mic detaliu la aceasta, fie că este observat într-o poză sau într-un video. Astfel, în emisiunea pe care aceasta o prezintă, dar și în mediul online, aceștia au văzut tatuajul de pe mâna acesteia, iar bineînțeles că de acolo și până la nenumărate întrebări și curiozități, a fost doar un pas. Chiar astăzi, prezentatoarea TV și-a lămurit fanii, și a dezvăluit care este adevărul, de fapt.

" La început de săptămână vreau să vă vorbesc de o situație pe care am întâlnit-o zilele trecute printre comentariile venite de la voi. Au fost câteva întrebări legate de noul meu tatuaj. Au fost câteva voci care m-au întrebat: „Dar de ce nu ne povestești nimic despre tatuajul tău”, „De ce te-ai apucat să-ți faci un tatuaj la 50 de ani? Te-a găsit nebunia la 50 de ani de ai început să-ți faci tatuaje.”.

Vreau să vă spun, în primul rând, care este părerea mea despre tatuaje, mie îmi plac tatuajele, personal, dar nu pe pielea mea, nu cred că eu sunt cea care ar trebui să poarte tatuaje. Mi se pare că nu mi se potrivesc așa că și atitudine, dar de exemplu Tavi are tatuaje, și m-am gândit că la un moment dat o să-mi fac și eu un tatuaj mic, care, trebuie să aibă și o semnificație.

Eu nu o să-mi fac tatuaje doar de dragul de a mă picta pe piele. O să fac un tatuaj care să reprezinte ceva pentru întreaga noastră familie, adică eu, Tavi, Victoria și Iris. N-am apucat însă să fac chestia asta și cu toate astea am un tatuaj pe care l-ați văzut și voi la televizor și pe rețelele sociale.

Citește și: Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Ceea ce pot să vă spun e că este un tatuaj făcut de fetele mele, la ziua Victoriei. Victoria mi-a făcut acest tatuaj și i-a făcut și lui Tavi.(...) V-am vorbit despre el pentru că acum o să dispară, o să mă duc să fac un peeling, este singura soluție că să reușesc să iau tatuajul asta. Este un tatuaj temporar pe care mi l-au făcut fetele, e un tatuaj de copii.

", a explicat aceasta, într-un filmuleț pe pagina sa de Facebook.

gabriela cristea tatuaj
Gabriela Cristea și-a făcut un nou tatuaj? Aceasta a dezvăluit care este părerea sa sinceră despre tatuaje[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea se pregătește să schimbe prefixul. Ce conștientizări are vedeta TV și cum are de gând să își sărbătorească ziua. „Aniversarea de 50 de ani este despre mine și despre familia mea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, surprinsă de Alin Oprea în costum de baie în vacanța din Tenerife. Cum arată cea care i-a schimbat viața artistului

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este personajul principal din „Inimă rebelă”, serialul care are premiera miercuri, la 20:00, la Kanal D

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies