Gabriela Cristea si sotul ei, in culmea fericirii! Ce veste au primit de la medici

Gabriela Cristea si sotul ei, in culmea fericirii! Ce veste au primit de la medici
Gabriela Cristea si sotul ei, in culmea fericirii! Ce veste au primit de la medici

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti. Maine, cei doi isi vor duce fetita acasa.

 

Gabriela Cristea va fi externata maine, asa ca Tavi Clonda se ocupa cu pregatirile pentru venirea micutei lor, scrie WOWbiz.ro.

 

"Dacă totul merge bine şi până acum avem toate motivele să credem asta, mâine (n.r. o externează), da. Mă duc să fac curat în maşină, curat acasă şi să mă pregătesc. Fetiţa este din ce în ce mai bine, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ne bucurăm pentru asta.

E viguroasa, cum spun medicii, ştie ce vrea. Mi-au spus ca e şi isteaţă, au spus ca se prinde unde e biberonul, cum e treaba. E din ce în ce mai măricica. Gabriela este bine si ea, un pic dupa operaţie, se pliba un pic mai greu, dar o să se vindece(...) Abia aştept să schimb scutece. O să am emoţii, dar deja au început să mai scadă pentru că am luat-o în braţe.
... totul este pregătit, la ea e cea mai curată cameră, deşi cred că o să doarmă mai mult cu noi. Şi camera noastră e pregătită, este totul nou, este şi casa nouă. Am reuşit să ne îndeplinim lucrul ăsta, să vină în casa nouă, a ei.
  A luat 10 la naştere pentru că au spus medicii că e viguroasă. Nu a avut nevoie de alte tratamente.
Respiră bine, are scaun, este frumuşică şi sanatoasă"
, a declarat Tavi Clonda.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Imaginea care a strans instant mii de like-uri! Gabriela Cristea s-a fotografiat cu fetita ei in brate

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies