Gabriela Cristea și soțul său, în doliu: „Joi era pe picioare, azi...”

Gabriela Cristea si Tavi Clonda
Gabriela Cristea si Tavi Clonda in doliu

Cele două vedete trec prin momente cumplite după ce au aflat că au pierdut pe cineva extrem de drag lor și familiei lor.

Clipe cumplite pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi sunt în doliu și au reușit să îi impresioneze și pe susținătorii lor cu mesajele înduioșătoare pe care le-au transmis.

Mari iubitori de animale, Gabriela Cristea și soțul său și-au dorit ca cele două fetițe pe care le au să crească alături de căței, astfel că în ultimii ani au avut alături un patruped, pe care îl chema Oxford.

Câinele era cel mai bun prieten al micuțelor, dar și al Gabrielei și al lui Tavi, iar vestea că a murit i-a șocat pe toți membrii familiei.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda
Gabriela Cristea si Tavi Clonda in doliu[Sursa foto: Instagram]

Potrivit spuselor lui Tavi Clonda, animalul de companie era extrem de important pentru toată familia, numindu-l „băiatul lor”. De aceea, împietriți de durere, Gabriela și Tavi au făcut anunțul trist, pe contul lor de socializare:

Citeste si: Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Azi, primul suflet care ne-a mângaiat sufletele și casa și familia, din păcate, a încetat să o faca....

Odihnește-te în pace, Oxford, câinele meu, bodyguard-ul meu, băiatul meu! 😢”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Tavi Clonda
Tavi Clonda si cainele sau[Sursa foto: Instagram]

Se pare că boala a fost cel care l-a omorât, conform mesajului Gabrielei Cristea: „Din păcate, a făcut pancreatită. Joi era pe picioare și azi...”.

Maurice Munteanu și-a pierdut cățelul, la rândul său

Din nefericire, medicii veterinari nu au mai putut face nimic pentru Oxford.

Vestea despre pierderea cățelului vine la numai câteva zile după ce și juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a anunțat că animalul său de companie, pe care îl aducea la filmări, nu mai este. Cu sufletul plin de durere, îndrăgitul jurat le-a dezvăluit fanilor săi ce s-a întâmplat:

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

„ – V-ați schimbat cățelul? – una dintre miile (nu exagerez) de întrebări idioate, pe care le primesc zilnic, de când în viața mea a apărut Jean. Această lipsă totală de discreție mă scârbește. Nu, nu mi-am schimbat cățelul. Victor a murit! Acum sunteți mulțumiți?

Citeste si: Gabriela Cristea, apel disperat! Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor: „Sunt într-o situație dificilă”

Din moment ce îl postam constant, iar de la un moment dat am început să îl postez pe Jean, cam ce credeați că am făcut cu el? Că l-am vândut, că l-am împăiat? Oh, și nu aș fi scris dacă nu aș fi primit întrebările și de la persoane pe care le consideram civilizate. Ei bine, nu sunt civilizate. Asta ca să fiu politicos, deși n-ar trebui”, a scris Maurice Munteanu pe contul său de Facebook.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Brad Pitt s-a despărțit de Nicole Poturalski! Tânăra era căsătorită

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies