Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții în zi de sărbătoare! Cei doi soți și-au dus finii în fața altarului, pentru slujba de 50 de ani de căsătorie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții în zi de sărbătoare! Cei doi soți și-au dus finii în fața altarului, pentru slujba de 50 de ani de căsătorie
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții în zi de sărbătoare! Cei doi soți și-au dus finii în fața altarului, pentru slujba de 50 de ani de căsătorie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pășit pragul bisericii în calitate de nași pentru un cuplu în care iubirea s-a sărbătorit pentru a cinzecea oară.

Eveniment mare și plin de emoție în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, care, în zi de sărbătoare, au pășit pragul bisericii pentru un moment inedit și cu încărcătură emoțională. Pregătirea acestui eveniment a fost pe repede înainte, deoarece  soții și-au dorit să nu întârzie la biserică, iar în momentul în care au ajuns în fața ei, pe ultima sută de metri, cu 5 minute înainte de marele moment, crezând că sunt în întârziere, au găsit mirele și mireasa stând la umbră sub un copac, și nu în biserică așa cum s-ar fi așteptat.

Tavi Clonda, râzând, spune că se bucură că nu s-au agitat mai mult, iar atunci când au ajuns, cei care aveau să fie prezenți la eveniment încă se pregăteau prin jurul bisericii. Cei doi soți au avut parte de una zilele speciale din viața lor, deoarece au pășit de mănă alături de cei care avea să le fie din această zi fini, la sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie.

Plin de emoție, Tavi a intrat în biserică la braț alături de mireasa care este la al cincilea deceniu de căsnicie, iar Gabriela a pășit și ea alături de cel care avea să-i devină din acel moment fin.

Cum au fost îmbrăcați cei doi soți la marele eveniment

Citește și: Secretul Gabrielei Cristea pentru supa cremă de roșii! Cum pregătește prezentatoarea TV acest preparat perfect pentru vară: „O rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea, o nouă achiziție! Soțul prezentatoarei TV s-a pregătit cum se cuvine pentru meciurile României: „Trebuie să văd bine meciul din piscină.”

Plin de eleganță, dar, cu toate acestea, în tonuri simple și fără atrage foarte mult atenția, Tavi a purtat un tricou alb peste care a venit cu un sacou negru, o pereche de blugi negri și teniși, iar Gabriela a

purtat o rochie tip creion până la genunchi într-o culoare de roz pudrat,  pentru păr a apelat la un coc simplu și de efect, iar buchetul de nașă a fost unul în tonuri de violet.

De la acest eveniment nu au putut lipsi nici cele două fiice ale Gabrielei și a lui Tavi Clonda, care au purtat două rochii de prințese la fel, din tul, turcoaz, iar în partea de sus fiind accesorizate cu o fundă imensă într-o culoare de roz prăfuit și un evantai în aceeași culoare.

Emoții au fost și după slujba de la biserică, ieșind din lăcașul sfânt vizibili emoționați, fiind așteptați în fața ușii cu o găleată de apă și petale de trandafiri, conform tradiției, acolo unde Tavi a lăsat o bancnotă.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Până la petrecerea propriu-zisă, cei doi soți au mers acasă pentru a mai retușa mici lucruri și pentru a face pe plac celor mici, care au fost cuprinse puțin de căldura de afară și de foamea din timpul slujbei. Întregul eveniment a fost postat pe rețelele de socializare de ambii soți, acolo unde au primit numeroase comentarii frumoase cu privire la momentul special din viața lor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, o nouă achiziție! Soțul prezentatoarei TV s-a pregătit cum se cuvine pentru meciurile României: „Trebuie să văd bine meciul din piscină.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies