Gabriela Cristea și Tavi Clonda, motivul pentru care s-au mutat din apartamentul din București. Cei doi au plecat în toiul nopții doar cu hainele. „A fost un antrenament în casa din Otopeni”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, motivul pentru care s-au mutat din apartamentul din București. Cei doi au plecat în toiul nopții doar cu hainele. „A fost un antrenament în casa din Otopeni”
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, motivul pentru care s-au mutat din apartamentul din București. Cei doi au plecat în toiul nopții doar cu hainele. „A fost un antrenament în casa din Otopeni”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre decizia de a se muta de la apartament.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de o casă mare și frumoasă în prezent, însă cei doi au stat la începuturile relației într-un apartament în București.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au mutat de la apartamentul din București în mijlocul nopții

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj către urmăritorii care spun că își etalează bogățiile pe internet. „Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă”

Gabriela Cristeași Tavi Clonda
Gabriela Cristeași Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre momentul în care fiica lor a avut parte de bullying. „Am scos-o imediat din mediul respectiv”

În cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, Gabriela  Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre motivul pentru care au plecat din apartamentul aflat în Otopeni, în perioada în care aveau deja pământul cumpărat pentru a construi casa.

Locația în care se afla apartamentul era una foarte aglomerată, astfel că mereu era o problemă cu parcarea. Într-una din seri, când acesta a venit acasă, cei doi au găsit poliția pe stradă, care au desființat un sens în care erau parcate mașinile de la bloc, astfel că cei doi și-au dat seama că nu mai au cum să locuiască acolo, deoarece niciodată nu se vor descurca cu autoturismele. 

  „Noi încă avem un apartament în București pe care l-am părăsit într-o noapte. Ne cumpărasem deja pământul unde am hotărât să facem casa și am vrut să plecăm pentru că era ceva rău cu parcarea. Era ceva cumplit. Am zis să ne și închiriem ceva, să vedem care sunt bubele pentru când vom avea o casă. Ne închiriasem casa în Otopeni și într-o seară am venit acasă și am văzut că au băgat sens unic, nu mai puteai să parchezi pe nicăieri.

Și în timp ce noi veneam am văzut poliția care dirija pentru că se schimba un sens cu totul și am zis „Hai, gata”. Mergem, luăm tot ce putem și ne-am mutat într-o noapte, la propriu. Nu am luat mobilă și de astea.”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, test înainte de a se muta la casă

Tavi Clonda a vorbit despre toată această mutare din tot nopții la casa închiriată ca fiind un antrenament pentru amândoi, pentru a vedea care sunt necesitățile dintr-o locuință mai mare și cum urmează să se descurce.  „Practic a fost un antrenament în casa din Otopeni, am avut și doi câini, am văzut și cât de mult pot strica gazonul.

A fost o pregătire, a fost și ca un test dacă pun mâna pe ceva, ăsta face ceva, nu știu, zic.  Dar am avut aceleași gusturi și au mers lucrurile spre unde am ajuns.”, a mai adăugat Tavi Clonda.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit despre momentul în care fiica lor a avut parte de bullying. „Am scos-o imediat din mediul respectiv”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies