Gabriela Cristea, trucuri pentru slăbit. Cum reușește vedeta să scape de kilogramele acumulate după cea de-a doua sarcină

Gabriela Cristea, trucuri pentru slăbit. Cum reușește vedeta să scape de  kilogramele acumulate după cea de-a doua sarcină
Gabriela Cristea, trucuri pentru slăbit. Cum reușește vedeta să scape de kilogramele acumulate după cea de-a doua sarcină

Gabriela Cristea a acumulat câteva kilograme în plus de-a lungul sarcinii, însă este decisă să scape cât mai repede de ele. Prezentatoarea TV vrea să ajungă la silueta mult dorită până la nuntă, care va avea loc, cel mai probabil, în aceeași zi cu botezul micuței Iris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit câteva trucuri care o ajută să scape de kilogramele acumulate după cea de-a doua sarcină. Chiar dacă nu ține o dietă strictă pentru că încă alăptează, prezentatoarea TV ia măsuri subtile în privința kilogramelor în plus:
„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului

respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, – a declarat Gabriela Cristea la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, in acest weekend, cu „Puterea Dragostei”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mihaela Călin a devenit mămică. Prima imagine cu bebelușul

Citeste si: Raluca Moianu a trecut prin clipe cumplite după moartea soțului. Depresia nu a ocolit-o

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din 2015, însă nu au ajuns la altar până acum, dar prezentatoarea Tv este nerăbdătoare să îmbrace rochia albă.
Vedeta a început căutările pentru rochia ideala de mireasă, împreună cu Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, care îi va fi nașă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mihaela Călin a devenit mămică. Prima imagine cu bebelușul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies