Dani Oțil a făcut marele anunț! Când va naște frumoasa lui soție: „Cred că vine...”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil se pregătește să devină tătic! Celebrul prezentator TV a spus fanilor cum se pregătește pentru momentul mult așteptat.

Dani Oțil și superba lui soție, Gabriela Prisăcariu, sunt pe punctul de a deveni părinți! Cei doi nu au mai avut răbdare și au făcut marele anunț în urmă cu puțin timp, mărturisind faptul că așteaptă cu emoții mari să își țină băiețelul în brațe. Mai mult, entuziasmat fără margini, prezentatorul TV a menționat și perioada în care se va naște copilul.

Citeste si: Denis Ștefan este în culmea fericirii! Soția lui a născut pentru a doua oară: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră"

Dani Oțil, pregătit să devină tătic! Ce a dezvăluit vedeta

Prezentatorul TV le-a spus fanilor că se așteaptă ca soția să nască în cursul săptămânii acesteia, însă nu a vrut să spună cu exactitate ziua, căci nu vrea să fie asaltat de presă chiar în cel mai fericit moment din viața lui: „Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din România.

Am ales o clinică cu cârciumă peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Citeste si: Deea Codrea va fi mămică de băiat! Cum arată fosta concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities după 35 de săptămâni de sarcină

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au găsit un nume pentru băiețelul lor: „Nu mă mai întrebaţi...”

Viitoarea mămică a recunoscut la un moment dat pe Instagram că are nevoie de câteva sfaturi de la fanii ei pentru a alege un nume, căci până acum copilul are doar o poreclă haioasă.

Citeste si: Elle King a născut! Cântăreața și logodnicul ei au dezvăluit sexul bebelușului

„Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul, pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugestii le aștept, poate mă mai inspir. În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este Cârcel, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele Cârcel. Ce, ce are?”, a spus aceasta pe contul ei de Instagram.

Gabriela Prisăcariu
Gabriela Prisăcariu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

În același timp, prezentatorul TV povestestea că medicul care va fi prezent la naștere a trecut în fișa bebelușului „copil fără nume”.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei va fi mămică pentru a doua oară? Ce spune despre sarcină

„Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheamă tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten, a scris pe fișele lui <copil fără nume>”, spuna Dani Oțil.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Maria și Cristian Marinescu au planuri mari împreună! Care este pasul important pe care îl vor face: „Urmează săptămâna viitoare”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Bianca Comănici iubește din nou? „Cochetez și eu cu cineva!”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies