Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Blondina și-a surprins urmăritorii cu fotografia în care apare chipul bebelușului! Ce a spus soțul ei

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar vestea că vor deveni părinți pentru prima dată a surprins pe toată lumea. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată acum că a venit pe lume copilul lor, un băiețel superb care poartă numele de Luca Tiago.

Citeste si: Like Creața, mămică pentru a doua oară! Influencer-ul a dat vestea cea mare pe internet: „O să mai avem un bebe”

Gabriela Prisăcariu și Luca Tiago, fiul ei
Gabriela Prisăcariu și Luca Tiago, fiul ei[Sursa foto: Instagram]

Gabriela Prisăcariu, prima postare cu fiul ei!

Internauții au așteptat cu sufletul la gură să îi vadă chipul, însă părinții lui au preferat să îl țină departe de ochii curioșilor, dar iată că așteparea a luat sfârșit. De curând, Gabriela Prisăcariu le-a făcut o surpriză fanilor și a postat prima imagine în care chipul băiețelului se vede foarte clar!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

,,M-am topit!!!”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii cu fiul ei. 

Printre sutele de reacții din secțiunea de comentarii s-a aflat și cel scris de Dani Oțil, care a decis să facă o afirmație în stilul caracteristic. Ei bine, cuvintele acestuia au stârnit cu siguranță o grămadă de râsete în mediul online: ,,Are gropițe?! Acum văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”.

Citeste si: Victor Slav o răsfață pe fetița lui, Sofia! Cum își petrec timpul cei doi: „Când vine la mine nu pot să-i spun nu”

Gabriela Prisăcariu, fotografia în care apare chipul lui Luca Tiago
Gabriela Prisăcariu, fotografia în care apare chipul lui Luca Tiago[Sursa foto: Instagram]

Reacțiile internauților la poza cu Luca Tiago

Foarte entuziasmați pentru faptul că în sfârșit pot vedea chipul băiețelului, fanii celor doi au luat cu asalt secțiunea de comentarii, acolo unde au format două tabere: cei care sunt de părere că Luca Tiago seamănă mai mult cu mămica lui, Gabriela Prisăcariu, și cei care consideră că bebelușul are trăsăturile

tatălui, Dani Oțil.

„Ce bine seamănă cu tine Gabriela, sunteți adorabili 😍❤️/ Tăt îi măsa!!!! Scuze, așa se spune în Moldova. Deci e de bine!/ Seamănă și cu tac'su😍😃😃/ Vaaaai de mine ce gropite ....seamana si cu tati, dar e bucatica rupta din mami ❤️❤️❤️😍”  , sunt doar câteva din comentariile de la postarea frumoasei Gabriela Prisăcariu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Victor Slav, mărturisiri despre despărţirea de Anda Adam: „Mie mi se pare ceva firesc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies