Gabriela Prisăcariu, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Gabriela Prisacariu si Dani Otil
Gabriela Prisacariu si Dani Otil au un baietel impreuna

Ce a spus Gabriela Prisăcariu despre relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, în cadrul unui roast.

La doar câteva zile după ce s-a speculat că Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt la un pas de divorț, frumoasa soție a matinalului a făcut niște declarații de-a dreptul neașteptate despre Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) formează un cuplu din anul 2018 și împreună un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021. Perechea s-a căsătorit pe 15 mai 2021, iar zilele trecute tânăra a petrecut singură în club, fapt care a creat multe speculații.

Citeste si: „Să nu vă aud!” Ramona Olaru, surprinsă într-o poziție „nepotrivită” în timp ce îi făcea o poză lui Dani Oțil. Totul s-a întâmplat când credeau că nu-i vede nimeni

La momentul respectiv, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că soțul său a fost cel care i-a sugerat să iasă timp de câteva ore cu prietenele, pentru a se mai relaxa, mai ales că de peste șase luni este mamă cu normă întreagă.

Citeste si: Mihaela Radulescu, DECLARATII SOC despre relatia ei cu Dani Otil

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitată la un roast în cadrul unei emisiuni Tv, Gabriela Prisăcariu a făcut mai multe glume referitoare la relația pe care o are cu Dani Oțil, dar și la relația pe care Dani a avut-o cu Mihaela Rădulescu.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a glumit modelul.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de câțiva ani[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Gabriela a vorbit și relația dintre Mihaela Rădulescu și Dani, care s-au cunoscut în anul 2008, dar și despre nunta lor. Cei doi au format un cuplu timp de câțiva ani, apoi Mihaela l-a cunoscut pe Felix Baumgartner, cu care s-a mutat în Monaco.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Dani Oțil vrea să o invite pe Mihaela Rădulescu la nunta lui

Dani Oțil a anunțat că atunci când va face cununia religioasă cu Gabriela, o va invita la nuntă și pe Mihaela Rădulescu.

 

„Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă».

Dar noi eram împreună, în vacanță. Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit. Am vorbit tot. I-am promis că… eu am făcut o nuntă de 30 de persoane. O să o chem când fac nunta aia mai mare. E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV. Să vină să bea și să mănânce, apoi să lase la plic”, a spus Dani Oțil, în cadrul unui podcast.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies