Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină: "Din păcate..."

gabriela prisacariu sarcina
Gabriela Prisacariu a recunoscut ce probleme întâmpină deja în sarcină

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a vorbit prima oară despre sarcină și le-a povestit fanilor ce probleme întâmpină.

Anunțul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți a șocat întreg internetul. Asta în sensul bun, deoarece toată lumea aștepta această veste de ceva vreme. Acum, iubita prezentatorului a făcut primele declarații legate de sarcină.

Gabriela Prisăcariu vorbește despre primele probleme cu sarcina

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni și se simte mai bine ca niciodată! Dani Oțil a ținut să precizeze duminică seară că el și iubita lui vor deveni părinți în curând

Acum, iubita cunoscutului prezentator a făcut câteva precizări legate de sarcină chiar pe contul personal de Instagram, acolo unde a recunoscut că a primit foarte multe mesaje de felicitări, dar și întrebări legate de modul în care gestionează cei doi viitori părinți noua etapă a vieții lor.

Citeste si: Dani Oțil o să devină tătic! Gabriela Prisăcariu este însărcinată! "O să avem un copil!"

dani otil si gabriela prisacariu parinti pentru prima oara
Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cum se simte acum că este gravidă[Sursa foto: Instagram Gabriela Prisacariu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare.

Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus, destul de emoționată, Gabriela Prisăcariu.

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret? Cum s-a dat de gol prezentatorul TV

gabriela prisacariu probleme in sarcina
Gabriela Prisăcariu le-a mulțumit fanilor pentru sutele de mesaje primite pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Gabriela Prisacariu]

Iubita lui Dani Oțil este fericită  că s-a terminat etapa cu întrebările legate de un viitor copil, mai ales că i se părea deranjante.

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a ținut să precizeze Gabriela Prisăcariu.

Cu toate că a glumit pe seama mesajelor primite, vedeta se bucură că este atât de felicitată și iubită de toată lumea.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Surpriză de proporții la Survivor România! Jason Derulo a anunțat că va deveni tătic pentru prima oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies