Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!
Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, iar popularitatea ei se datorează nu doar muzicii, ci și atenției pe care o oferă fanilor ei, pe conturile de socializare.

Cu toate acestea, de curând, frumoasa Carmen de la Sălciua a făcut o gafă uriașă când vine vorba de imaginea ei, ea grăbindu-se să urce o fotografie pe contul ei, fără să fie atentă la toate amănuntele care apar acolo.

Citeste si: Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

Citeste si: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o nouă melodie: „Omul care e pervers...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai exact, decisă să se laude cu rochia de seară, neagră, car eurma să îi fie ținuta de nuntă la un eveniment la care a fost invitată să cânte, Carmen de la Sălciua s-a decis să se fotografieze în fața locației cu pricina.

Doar că, cel care a făcut fotografia, Cosmin, iubitul vedetei muzicii de petrecere, nu a fost cel mai ”inspirat” fotograf. Astfel, deși o însoțește peste tot, iar Carmen de la Sălciua era îmbrăcată ca o adevărată prințesă, Cosmin nu era la fel de bine ”echipat”, lucru care a fost imediat vizibil în fotografiile pe care artista le-a postat pe conturile ei de socializare. Iar Cosmin, chircit pentru ca fotografia să fie surprinsă din cel mai bun unghi cu putință, deși o însoțea la un eveniment  cu ștaif, purta o pereche de pantaloni scurți, cam lălâi, și un tricou în același stil,
conmtrastând fundamental cu eleganța frumoasei Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită

Carmen de la Sălciua recunoștea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că bărbatul de lângă ea, Cosmin, i-a oferit ceea ce avea nevoie și că își dorește o familie. ”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola.

E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, la acea vreme, Carmen de la Sălciua.
După ce, totuși, cei doi și-au asumat relația și au început să se afișeza, frumoasa Carmen de la Sălciua și-a nuanțat discursul.

”Mi-aș dori doi copii, un băiat și o fetiță sau două fetițe. Dar, momentan, prefer să mă bucur de liniște, de relația pe care o avem, de faptul că pot pune capul pe pernă fără să mai plâng, fără să sufăr. Mi-aș dori ca lumea să înțeleagă că liniștea este cea mai importantă într-o relație, că încrederea e totul.

Tot aud comparații, că Culiță ar fi nu știu cum, că e mai nu știu cum, dar eu știu un lucru. Nu contează cine e mai frumos, că e mai altfel unul sau altul, e important ca un bărbat să îți ofere ceea ce ai nevoie. Iar Cosmin asta face, iar asta e cel mai important pentru mine”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

Carmen de la Sălciua, atacată în timpul divoțului de Culiță Sterp cu imagini cu ea goală

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies