Gafă monumentală a Biancăi Drăguşanu la cununie! Uite ce i-a stricat ţinuta! Cititorii au observat şi au luat-o peste picior!

Gafă monumentală a Biancăi Drăguşanu la cununie! Uite ce i-a stricat ţinuta! Cititorii au observat şi au luat-o peste picior!
Gafă monumentală a Biancăi Drăguşanu la cununie! Uite ce i-a stricat ţinuta! Cititorii au observat şi au luat-o peste picior!

Bianca Drăguşanu, gafă monumentală la cununie! Uite ce i-a stricat ţinuta!

Bianca Drăguşanu a renunţat din nou la viaţa de "burlăciţă" şi s-a căsătorit cu omul de afaceri Alex Bodi! O mişcare neaşteptată după o relaţie cu năbădăi care a ţinut primele pagini ale ziarelor.

Cei doi s-au împăcat şi s-au certat încontinuu, iar apropiaţii lor erau convinşi că nu vor ajunge niciodată la un numitor comun. Ei bine, frumoasa blondă a acţionat imprevizibil şi iată că acum vorbim despre "doamna Bodi".

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit în secret! Doamne, ce rochie sexy a purtat vedeta la cununia civilă! FOTO EXCLUSIV!

Fosta prezentatoare tv şi partenerul de viaţă milionar au ajuns ieri, în jurul prânzului, la Oficiul Stării Civile, sector 3, zâmbitori şi puşi pe glume. Bianca a purtat o rochie albă mulată, cu un decolteu generos şi o pereche de sandale de firmă.

Bianca Drăguşanu, gafă monumentală la cununie! "Mireasa a uitat să se spele pe picioare"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

La eveniment au participat doar câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, nunta anunţându-se însă grandioasă, cu mai bine de 300 de invitaţi.

Ţinuta vedetei a fost lăudată de mai multe nume cu greutate în modă, dar nimeni nu este mai vigilent decât cititorii noştri.

Mai multe doamne au observat că diva avea călcâiul murdar şi au scris nişte comentarii...usturătoare.

" Mireasa a uitat să se spele pe picioare. Ce călcâie negre are", este unul dintre mesaje.

" Are tatuaj pe călcâie sau mi se pare mie"?, a scris altă cititoare.

Citeste si: Șoc, nunta Biancăi Dragușanu cu Victor Slav a fost regizată? Care este adevărul? Ce spune Cătălin Botezatu despre evenimentul de acum șase ani!

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Reacţia incredibilă a lui Botezatu la adresa Biancăi Drăguşanu: "Asta e nebună! Mi-e frică de ea!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies