Gafa pe care a facut-o Alex din echipa Razboinicilor in editia de aseara! Ce s-a intamplat in timpul discutiei aprinse pe care a purtat-o cu Ionut

Gafa pe care a facut-o Alex din echipa Razboinicilor in editia de aseara! Ce s-a intamplat in timpul discutiei aprinse pe care a purtat-o cu Ionut
Gafa pe care a facut-o Alex din echipa Razboinicilor in editia de aseara! Ce s-a intamplat in timpul discutiei aprinse pe care a purtat-o cu Ionut

Razboinicii au castigat in sfarsit proba de comunicare si au primit vesti de la familie si prieteni. Alexandru, Stefan, Roxana si Ionut au primit scrisori de la cei dragi, apoi au reusit sa comunice pe WhatsApp cu alti apropiati.

Un fan al emisiunii Exatlon a postat un mesaj pe o retea de socializare si a vorbit despre gafa pe care a facut-o Alex si nu a observat-o nimeni. 

 

Ionut a primit vesti de la sotia lui, Nela, si de la sora lui. Jaguarul a plans si a transmis si mesaje celor de acasa. A inceput nebunia in echipa albastra dupa ce Ionut a aflat de la un prieten ca Alex il vorbeste mereu de rau.

Bentita a avut un soc atunci cand Ionut i-a adresat cuvinte dure si a incercat sa discute cu el.

 

"Aseară am avut o ediţie frumoasă de Exatlon România. Săgeata Albastră a câştigat jocul de comunicare împotriva Vulturilor cu scorul de 10-6, astfel ei au avut ocazia de a citi scrisori de la familie şi să mănânce varză a la Cluj! Felicitări Săgeata Albastră, sper că v-au fost de bine cele câştigate.

 

Player of the game a fost Ştefan! Acesta a câştigat două din trei puncte, dar a şi realizat recordul traseului de 27 de secunde, felicitări Ştef, eşti pe făgaşul cel bun, nimic nu te va mai putea opri de acum!

 

Ionuţ Jaguarul a fost şi el un pilon foarte important în acest joc, a adus şi el două din trei puncte, şi a realizat un al doilea record al traseului, de 30 de secunde.

 

Ţin să-l felicit pe Vladimir Drăghia pentru realizarea primului record pe traseu, cel de 31 de secunde, felicitări Drăghia!

 

Alexandru Nedelcu a gafat puţin aseară. După ce s-au terminat scrisorile, Alex a auzit de la Ionuţ Jaguarul cum că un anume 'Al' l-ar bârfi pe acesta (n.r.: Alexandru Nedelcu), astfel Nedelcu a iscat o mică tensiune în echipa Săgeţii Albastre, care s-a soldat cu bun sfârşit din fericire.

 

Alexandru Nedelcu a ţinut să-şi spună punctul de vedere faţă de încurajările lui Ionuţ şi Ştefan la adresa Roxanei, întrebând-o de ce să mai aibă emoţii, care, din păcate a iscat o altă tensiune în echipă, într-un final Ionuţ şi Ştefan lăsând de la ei şi tensiunea soldându-se cu un final fericit. Aceste mici tensiuni sunt nocive echipei şi trebuie discutate într-un mod cât mai matur şi raţional, nu fac bine echipei!

 

Astăzi avem o nouă ediţie de Exatlon. Se joacă bonus-game-ul, fie ca cea mai bună echipă să câştige, şi fără certuri!", a scris un fan pe Facebook. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop zilnic 23 aprilie 2018: Leii sunt parasiti de cei in care au avut incredere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies