Gafa uriașă făcută de Simina de la Puterea dragostei! Fanii au taxat-o imediat

Gafa uriașă făcută de Simina de la Puterea dragostei! Fanii au taxat-o imediat
Gafa uriașă făcută de Simina de la Puterea dragostei! Fanii au taxat-o imediat

Ce a postat Simina de la Puterea dragostei.

Încă de când a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, Simina de la Puterea dragostei a reușit să creeze controverse uriașe. Ba mai mult, iubita lui Alex Zănoag a fost și ținta ironiilor fanilor emisiunii.

Zilele trecute, Simina a fost surprinsă la maternitate, unde era însoțită de Zănoagă, pentru un control de rutină. Fosta concurentă ține mereu legătura cu prietenii săi virtuali, așa că a făcut acest lucru și de data aceasta, însă a reușit să facă o gafă uriașă, greu de iertat chiar și de către fanii săi cei mai înfocați.

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! O concurentă a mers la înmormântarea fostului ei prieten

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Cosmin Isăilă și Carmen de la Sălciua: „De o lună...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, anunț incredibil după ce a plecat din casă: „Inima mea te cere”

Deși la Teo Show a spus că este însărcinată în doar trei luni și jumătate, Simina i-a anunțat pe prietenii săi că este însărcinată în cinci luni.

„Săptămâna trecută a anunțat că e gravidă în trei luni și jumătate, acum e în cinci luni. Ce repede trece timpul!/ Cred că de la schimbarea orei ”, au ironizat-o fanii pe Simina.

Iar la un calcul rapid făcut de către fanii emisiunii, Simina și Alex au încălcat regulamentul emisiunii, întreținând relații intime în afara emisiunii. În plus, în luna iunie, Simina a ajuns la spital acuzând dureri de rinichi, iar fanii au speculat încă de atunci că fosta concurentă ar fi însărcinată.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ligi de la Puterea Dragostei s-a pozat dezbrăcată! Imaginile care au creat isterie pe internet!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies