Gagea și Rebecca, replici tăioase! Tânărul spune că bruneta s-ar juca cu emoțiile lui. “Nu trebuie să se joace cu sufletul meu.”

Gagea și Rebecca, replici tăioase! Tânărul spune că bruneta s-ar juca cu emoțiile lui. “Nu trebuie să se joace cu sufletul meu.”
Gagea și Rebecca, replici tăioase! Tânărul spune că bruneta s-ar juca cu emoțiile lui. “Nu trebuie să se joace cu sufletul meu.”

Rebecca, Virginia și Gagea, replici tăioase. Ce lucruri și-au spus aceștia.

Rebeca, Virginia și Gagea au avut o discuție care s-a lăsat cu replici tăioase din partea celor trei. Gagea este de părere că în momentul în care el va părăsi casa, Rebecca îl va lăsa pe Bogdan, iar Virginia intervine și îl întreabă care este problema lui. Tânărul consideră că Rebecca se joacă cu sufletul lui, însă aceasta sare în apărarea ei și spune că o judecă pentru faptul că nu este în stare să accepte un refuz de la o fată și dacă ar fi plăcut-o de la început, nu ar fi vorbit așa de ea.

Virginia: Gagea, ascultă-mă. Ea acum l-a luat pe Bogdan. După ce o să pleci tu, spui că ea o să-l lase pe Bogdan, nu?

Gagea: Da.

Virginia: Bun. Și care e problema ta? Cine are de suferit?

Gagea: Se joacă cu sufletele oamenilor și nu e ok.

Virginia: Și care e problema ta?

Gagea: Din punctul meu de vedere. Nu trebuie să se joace cu sufletul meu. Nu e frumos, nu e omenesc.

Rebecca: Tu auzi ce spui acum? Îmi dai mie…Mă judeci, în primul rând, oricum ești un frustrat, nu mă interesează că te superi sau nu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gagea: Vorbesc de fapte, nu vorbesc de altceva.

Rebecca: Nu, ești un frustrat pentru că nu poți să accepți un refuz de la o fată. Dacă îți plăcea de mine, nu vorbeai așa.

Gagea: Tu ai început.

Indiferența, cheia lui Gagea ca fetele să se întoarcă la el?

Citește și: Ce au discutat Gagea și Roberta în Camera roșie? Concurentul și-a exprimat sentimentele în fața iubitei lui Sebastian: „Îmi place mult de tine și îmi pare rău că mi-am făcut o impresie proastă.”

Rebecca
Rebecca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian de această situație: „Recunosc și îmi asum că m-am controlat super greu.”

Gagea și Rebecca au continuat să își spună replici tăioase, iar tânăra a afirmat că în niciun fel nu s-ar uita la el, indiferent de circumstanțe.

Rebecca: Ești fix genul Acela de om dacă o fată nu te vrea, te duci după și spui că e nu știu cum.

Ești fix același gen.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Gagea: Nu.

Nu o mai bag în seamă și o să vină la mine și nu o s-o mai vreau eu atunci.

Rebecca: Sunt acri strugurii? Du-te și bagă o lingură de miere.

Gagea: Vrei să dau cu miere pe mine să nu te mai apropii vreodată?

Rebecca: Nici cu miere pe tine nu m-aș apropia.

Virginia: Gagea, tu azi mi-ai demonstrat că nu pot avea o conversație civilizată cu tine. Eu am vorbit foarte frumos și uite unde am ajuns din cauza ta.

Gagea și Virginia
Gagea și Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian de această situație: „Recunosc și îmi asum că m-am controlat super greu.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies