Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi
Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi

Larisa, una dintre concurentele emisiunii fenomen de la Kanal D, a izbucnit în lacrimi în ultima Gală. Ce anume a supărat-o atât de tare pe frumoasa blondină?

Emoțiile se țin lanț în Casa Iubirii de la Kanal D, iar acest lucru se observă și în comportamentul Larisei Burean. Tânăra concurentă nu s-a mai putut abține în Gala de duminică și a răbufnit în lacrimi, chiar în fața tuturor. Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului matrimonial, a rugat-o pe aceasta să vorbească deschis și să își spună supărările, însă cu greu și-a făcut curaj să dea toate cărțile pe față.

„Mi-au amorțit puțin mâinile, picioarele, dar sper să îmi revin”, a mărturisit, pentru început, Larisa.

Sora ei a venit în completare și a recunoscut că nu au putut dormi aproape deloc, asta din cauza stresului acumulat în ultima perioadă de timp.

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”

Casa Iubirii- 11 aprilie 2022

Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi
Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi[Sursa foto: Captură YouTube]

Larisa, vizibil afectată din cauza discuțiilor cu Bianca

Larisa și Bianca și-au adresat câteva replici contradictorii în ultimele zile, iar cea mai afectată din cauza acestui lucru a fost nimeni alta decât Larisa. În ultima Gală, aceasta a izbucnit în lacrimi în timp ce recunoștea faptul că a exagerat și că nu este genul de persoană care să stea supărată sau care să se certe din orice.

„Poate că am exagerat câteodată. Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă. Regret că am izbucnit în halul ăsta cu Bianca. Nu am venit la emisiunea asta să ne certăm și nu îmi convine. Regret că nu i-am spus într-un mod mai plăcut, mai frumos”, a mărturisit Larisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Întrebată de Andreea Mantea dacă este dispusă să își ceară scuze în fața Biancăi pentru modul în care a reacționat, blondina dezvăluie că nu regretă lucrurile pe care le-a spus, ci tonalitatea pe care a folosit-o la momentul respectiv.

„Îmi cer scuze pentru modul în care am reacționat. Din cauza asta s-a acumulat multă oboseală. Nu știu dacă emisiunea asta este pentru noi”, a mai continuat ea.

„Noi suntem foarte naturale și eu cred că la un moment dat o să izbucnim prea tare, o să zicem prea multe. Noi când ne aprindem... Nu vreau să le acapărăm pe fete fiindcă unele vorbesc mai calm. Am venit aici pentru iubire, pe băieți nu i-am cunoscut încă”, a mai spus Larisa, făcând referire la modul în care ea și sora ei sunt obișnuite să își expună punctele de vedere.

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ de la CASA IUBIRII. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi
Gala Casa Iubirii: Larisa a izbucnit in lacrimi[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Larisa Burean

Larisa Raluca Burean, pe numele său complet, are 23 de ani și este din Târgu Mureș.

Tânăra se descrie ca fiind amuzantă, deschisă, sinceră, dar și foarte încăpățânată, aspect ce îl tratează ca pe un defect.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Frumoasa blondină a recunoscut că până la participarea show-ului matrimonial de la Kanal D nu a prea avut parte de iubire în adevăratul sens al cuvântului, cea mai lungă relație fiind de numai 6 luni.

Larisa Burean nu a venit de una singură în emisiunea Casa Iubirii, ci cu sora ei geamănă, Doriana, de asemenea nerăbdătoare să își găsească sufletul pereche.

Citeste si: Cu ce se ocupă RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț”

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies