Gandeste-te de doua ori inainte sa ii spui unei femei ca e "nebuna"! Ce se ascunde cu adevarat in spatele acestui cuvant si cat de mult rau poate sa ii faca unei persoane!

Gandeste-te de doua ori inainte sa ii spui unei femei ca e
Gandeste-te de doua ori inainte sa ii spui unei femei ca e "nebuna"! Ce se ascunde cu adevarat in spatele acestui cuvant si cat de mult rau poate sa ii faca unei persoane!

De foarte multe ori, femeile sunt catalogate ca fiind "nebune"! Din diverse motive! Din orice motiv, chiar!

Fie ca se refera la un act pe care l-au facut sau la felul lor de a fi, termenul de "nebuna" este cel mai utilizat atunci cand vine vorba de a "defini" la un moment dat o femeie. In timp ce barbatii pot sa fie "pasionali", "prosti" sau "nervosi", de cele mai multe ori femeile sunt "nebune".  In general, femeile sunt considerate a fi mai emotive decat barbatii. Adica irationale.

Iar oamenii irationali fac lucruri nesabuite, deci femeile sunt nebune! Este foarte simplu sa pui astfel de etichete!

Iata de ce e bine sa te gandesti de doua ori inainte sa faci o femeie nebuna:


1. Nu este nebuna fiindca iti raspunde la mesajele tale- Un barbat a trimis o scrisoare pentru o publicatie in care povestea intalnirea grozava pe care a avut-o cu o femeie, la piscina.
El a spus despre aceasta ca este "nebuna". "De ce?", aceasta e intrebarea. Doar pentru ca a iesit din tipar asta o face "dusa cu pluta"?

2. Doar pentru ca tu nu esti de acord sau nu o intelegi, nu inseamna ca ea e nebuna- O femeie nu este nebuna fiindca se supara atunci cand tu iti pierzi noptile cu prietenii. Ea isi doreste doar sa isi petreaca mai mult timp cu tine.


Nu poti sa spui despre cineva ca este nebun. Ce ar putea sa spuna acel cineva in apararea lui? "Nu, nu sunt nebun"? A face pe cineva sa se indoiasca de sanatatea sa mintala este un abuz.

3. Femeile nu sunt mai emotive decat barbatii- Femeile sunt mai expresive decat barbatii, asta e adevarat. Dar in ceea ce privesc sentimente si emotiile, femeile si barbatii se aseamana.
Ba chiar, s-a descoperit, in urma unui studiu, ca barbatii ar fi un pic mai sensibili decat femeile.

4. Medicina le-a facut nebune pe femei pentru prea mult timp si pe nedreptate- Azi, in America, una din patru femei ia medicamente pentru probleme mintale. Acest lucru se intampla pentru ca femeile merg la medic inainte ca boala sa se declanseze, medicii prescriu mai usor medicamente femeilor? Sau pentru ca femeile sunt prade usoare si pot sa cada usor in depresie? Dar si barbatii sufera de boli mintale!

5.
Este plina lumea de nebune...celebre- Cantaretele si actritele din ziua de azi, care sunt un model pentru tinere, au un comportament bizar si iesit din comun. Taylor Swift spune adesea despre ea ca este nebuna sau ca face lucruri nebunesti. Asta ne demonstreaza ca femeile nu au nimic cu cuvantul "nebuna" atat timp cat este utilizat dupa propriile reguli. Pe principiul: "sunt nebuna doar cand vreau eu, nu cand imi spui tu".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies