Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”

Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”
Gândurile lui Mircea Radu înainte de a deveni părinte. Cum a fost pentru el această transformare: “Asta am simțit.”

Mircea Radu a vorbit despre momentul în care a devenit părinte.

Mircea Radu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV încă în momentul în care realiza mai multe emisiuni despre iubire, a ajuns și el să trăiască acest sentiment pe propria piele și să fie fericit și împlinit, pe plan personal, cu frumoasa familie pe care o are. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor, Mircea Radu duce o viață liniștită și a dat aglomerația Capitalei pe liniștea din Piatra Neamț, acolo unde își desfășoară activitatea aproape în totalitate online.

Este căsătorit cu medical oncolog Raluca Olaru, iar aceștia au împreună și doi copii, care i-au schimbat viața.

Gândurile lui Mircea Radu de când a devenit tată

Citește și: „Iartă-mă, Mircea. L-am văzut.” Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu? Tavi Clonda a mărturisit totul

Mircea Radu
Mircea Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Invitat în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, pe lângă viața personală și profesională despre care a discutat, dar și toate planurile de viitor pe care le are și evenimentele importante de până acum, Mircea Radu a atins și un subiect sensibil, despre copiii săi, și a recunoscut că înainte să devină tată gândurile sale erau în altă parte, deoarece, până în momentul în care nu ești părinte, nu ai dezvoltată nici acea dragoste în tine specifică lor.

Nu a trăit aceste sentimente puternice până când Dumnezeu nu i-a oferit primul, apoi al doilea copil, astfel a mărturisit că a simțit cum ceva pur și simplu a crescut în el în momentul în care a devenit tată.

“Gândurile mele erau în altă parte. În tine, ca nepărinte, încă nu există acea dragoste care apare în momentul în care ai copii. Numai Dumnezeu știe. pur și simplu asta am simțit.

E ceva crescut în mine în momentul în care i-am avut eu pe cei doi ai mei.”, a spus Mircea Radu.

În urmă cu ceva timp, fostul prezentator TV a mai vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, în cadrul unui alt interviu, astfel că, din cei doi părinți, el este cel mai puțin permisiv, dar, cu toate acestea, se poate cataloga undeva la mijloc.

Relația dintre ei este bazată pe multă dragoste, iar în momentul în care el îi asigură de acest sentiment, primește înapoi același lucru.

Mircea Radu
Mircea Radu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Mircea Radu. „Am experiență în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu și în grădinărit”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies