Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV
Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10/ EXCLUSIV

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre culoarea gri în ținute!

Culoarea gri este una dintre cele mai versatile nuanțe din garderoba unei femei. Griul poate fi combinat cu o gamă largă de culori și accesorii, ceea ce îl face o opțiune ideală pentru a crea ținute unice și la modă în fiecare sezon. Află din rândurile următoare cum poți purta culoarea gri!

Cum se poartă culoarea gri

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Rafinamentul în îmbrăcăminte. Cele 4 paltoane elegante ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta/ EXCLUSIV

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Capsula de eleganță. Cum să creezi o garderobă minimalistă cu cele 10 piese vestimentare de bază/ EXCLUSIV

Griul este o culoare care poate fi adaptată la o varietate de stiluri și ocazii, putând fi purtată chiar și cu alte nuanțe de gri. Însă, pentru a ieși din monotonie și pentru a atrage toate privirile într-un mod plăcut, femeile pot lua în considerare nuanțe precum albastru electric, roșu, auriu, verde închis, roz deschis, portocaliu, galben, maro, crem

atunci când aleg să poarte culoarea gri.

Astfel, ținutele vor deveni mult mai interesante în combinații cu nuanțe mai aprinse sau ieșite din tipar, iar cireașa de pe tort poate fi un accesoriu strălucitor, precum un colier sau o geantă de mână pentru ținutele mai elegante. În acest fel, femeile își vor pune în valoare stilul deoarece accesoriile bine alese pot transforma o ținută simplă într-o expresie a personalității și a preferințelor fashion ale acestora. 

Idei de ținute ce conțin gri

Pulover gri din lână cu blugi skinny

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

În zilele în care nu-și doresc să depună foarte mult efort pentru a arăta bine, femeile pot opta pentru un pulover gri catifelat combinat cu o pereche de blugi skinny albi. Această ținută este potrivită pentru o zi de lucru la birou sau chiar pentru o întâlnire în oraș cu prietenii.

De asemenea, ținuta nu va fi completă fără o pereche de bocanci sau cizme negre, cât și fără o geantă de mână din piele neagră.

Fustă midi gri cu cămașă neagră

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Fusta midi gri strălucitoare adaugă o notă feminină și eleganță ținutelor, pe când cămașa neagră aduce un element de contrast și individualitate. Așadar, combinate cu cizme de tip cowboy, întreaga ținută va căpăta un aer îndrăzneț, fiind perfectă pentru o zi relaxată în oraș sau la un eveniment.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pantaloni de stofă supradimensionați gri cu pulover de lână

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Pantalonii de stofă supradimensionați de culoare gri, combinați cu un pulover de lână oferă un aer sofisticat, însă relaxat în același timp. Pantalonii oferă un confort deosebit, iar puloverul de lână adaugă o notă de căldură și textură.

Completată de ochelarii de soare negri și pantofi eleganți din piele, această ținută este potrivită pentru zilele reci.

Sacou gri cu blugi albaștri

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Sacoul gri cu blugi albaștri sunt întotdeauna o alegere potrivită, fiind ținuta cu care nu va da greș nicio femeie. Acestea pot opta ca accesoriu pentru o geantă mică de culoare albastru deschis, pentru a adăuga o notă de culoare subtilă și feminină.

De asemenea, se vor potrivi de minune o pereche de ochelari de soare și cercei aurii, pentru a completa look-ul cu o notă de strălucire și stil.

Rochie gri cu mâneci bufante

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Rochia strălucitoare gri cu mâneci bufante este o alegere perfectă pentru ocaziile speciale, deoarece designul ei spectaculos adaugă un element dramatic și elegant, în timp ce detaliile strălucitoare conferă o notă de glam. Cu această rochie, femeile vor atrage cu siguranță privirile la evenimentele importante din viața lor.

Sfaturi și idei despre regulile esențiale de stil de la fashion designerul Maria Ioana 

Maria Ioana[Sursa foto: Instagram]

Kfetele: În cadrul emisiunii Bravo, ai stil! și tu ai abordat ținute care conțineau culoarea gri. Maria, care sunt regulile de bază pentru asortarea culorii gri cu alte nuanțe și cum putem obține un aspect echilibrat și elegant?

Maria Ioana: Griul atât deschis cât și cel închis poate părea monoton sau chiar plictisitor prin neutralitatea lui. Însă dimpotrivă, griul este versatil, îl poți include în garderoba capsulă și poți chiar apela la el în ținute sofisticate dacă îl combini cu culori puternice precum roz fucsia, albastru regal și/sau violet închis. Se potrivește extrem de bine cu materialele texturate, cum ar fi un tricot gros sau lână cu cașmir. Pentru o ținută efortless, trendy poți combina alb cu gri sau chiar gri cu gri. Din punctul meu de vedere nu există reguli cu privire la culoarea gri, trebuie doar să îl mixăm cu piese care au potențial să îl scoată din zona de “boring”. Asociați nuanțele mai deschise de gri cu culori mai puternice și nuanțele de gri închise cu culori mai blânde, neutre.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum să porți culoarea gri[Sursa foto: freepik]

Kfetele: Pentru că faci niste ținute impecabile, aș vrea să ne dai 5 variante de outfit-uri în care să putem avea și un element de culoare gri.

  1. Pentru o ținută simpla, classy și efortless- apelăm la un pantalon/fustă de stofă gri deschis cu un top/ t-shirt slim și o cămașă oversized sau bărbătească, plus un kitten heal alb.
  2. Pentru o ținută casual- combinăm un pulover texturat gri cu pantaloni albi palazzo și sneakers alb simplu. Sub pulover putem apela la un t-shirt puțin mai lung pentru un efect efortless.
  3. Pentru o ținută business- începem de la un costum din 2 piese gri, la care adaugăm un pulover portocaliu și o pereche de stiletto în aceeași nuanță.
  4. Pentru o ținută elegantă creionată- în jurul unei rochii gri midi conică, simplă apelăm la un sacou oversized alb și o pereche de cizme albe kitten heal.
  5. Pentru o ținută de club, tinerească  - apelăm la o fustă mini, tip Miu Miu gri texturat pe care o combinăm cu o cămașă crop top albă, șosete lungi și pentru un plus de elegantă apelăm la un toc.

Kfetele: Există anumite reguli de evitat atunci când combinăm diferite nuanțe de gri într-un outfit? Ce accesorii pot completa perfect o ținută gri?

Maria Ioana: În momentul în care apelăm la mai multe nuanțe de gri într-o ținută este important să folosim accesorii, o curea pentru a pune accent pe siluetă, o eșarfă colorată în zona gatului/capului, ochelari de soare și încălțăminte monocromă.

Kfetele: În privința accesoriilor pot fi combinate cele argintii cu cele aurii? Se încalcă vreo regula?

Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10[Sursa foto: freepik]

Maria Ioana: Până nu de mult, exista o regulă conform căreia nu putem combina accesoriile aurii cu cele argintii însă acum, odată cu noile trenduri acest aspect s-a schimbat, ba chiar este stylish. Poate părea destul de simplu însă accesoriile trebuiesc mixate corespunzător pentru un efect frumos. Este bine că aceste accesorii să fie aceeași mărime, să fie un echilibru vizual intre cele aurii și argintii.

Te invităm și mâine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Cum să porți culoarea gri. 5 sfaturi pentru ținute de nota 10[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Capsula de eleganță. Cum să creezi o garderobă minimalistă cu cele 10 piese vestimentare de bază/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies