„Gata, e bătut în cuie” Vlăduța Lupău a stabilit totul pentru botezul lui Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași

„Gata, e bătut în cuie” Vlăduța Lupău a stabilit totul pentru botezul lui Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași
„Gata, e bătut în cuie” Vlăduța Lupău a stabilit totul pentru botezul lui Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași

Vlăduța Lupău se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Pe lângă succesul profesional, vedeta a devenit mamă pentru prima oară, în luna august. Alături de soțul ei, Adi Rus, cântăreața a stabilit totul pentru botezul fiului ei, Iair. Cei doi au hotărât ca micuțul să aibă parte de mai multe perechi de nași.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, pregătiți pentru botezul fiului lor

vladuta lupau si adi rus
Vlăduța Lupău și Adi Rus[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a reluat evenimentele. Cu cine își lasă bebelușul și ce îi dă să mănânce

Artista și-a ținut la curent fanii și le-a oferit detalii cu privire la marele eveniment din familia ei. La începutul lunii trecute, Vlăduța a născut primul copil, căruia i-a oferit un nume aparte, Iair.

De acum, vedeta trebuie să își împartă timpul între rolul de artistă și cel de mamă. În prezent, cântăreața trece printr-o perioadă foarte încărcată, deoarece a revenit pe scenă, trebuie să aibă grijă de copil, dar și să stabilească pregătirile pentru botez. Adi și Vlăduța sunt împliniți și fericiți de când au devenit părinți, iar acum sunt emoționați pentru evenimentul ce urmează. Soțul vedetei îi este alături și se ocupă cu îngrijirea bebelușului, în timp ce Vlăduța este la evenimente sau emisiuni.
Botezul va avea loc în timpul săptămânii, fiindcă atât Vlăduța este ocupată în weekend, cât și alți invitați. De asemenea, artista a mărturisit că fiul ei va avea trei perechi de nași, printre care Adrian Păun și Olguța Berbec, dar și Carmen și Florin Mureșan.

„Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”,

a spus Vlăduța.

„Nu a fost ușor pentru mine” Ce a declarat Vlăduța Lupău despre eveniment

vladuta lupau copil botez
Vlăduța și Adi se pregătesc de botezul lui Iair[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Mă enervează că nu comunică”. Betty Stoian, probleme cu soțul său, Cătălin Vișănescu

Recent, artista le-a oferit urmăritorilor ei, câteva informații legate de botez.

Cu toate că i-a fost foarte greu, din cauza timpului limitat, Vlăduța a reușit să organizeze totul și să se împartă între atribuțiile pe care le are. Așadar, botezul lui Iair va avea loc la finalul lunii septembrie.

„Gata, e bătut în cuie, botezul va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Nu a fost ușor pentru mine să mă împart între evenimente, copil, pregătiri pentru botez, mutat în casă nouă.

Dar m-a ajutat Dumnezeu și am reușit să le fac. ”, a povestit vedeta.

Vlăduța Lupău, între rolul de mama și cel de cântăreața

vladuta lupau copil
Când va avea loc bptezul fiului Vlăduței[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se curăță tacâmurile de inox

Deși fanii ei au crezut că după naștere, nu o vor mai vedea cât de curând pe Vlăduța, vedeta a șocat pe toată lumea când a anunțat că își va relua activitatea. Așadar, chiar dacă a născut în urmă cu o lună, artista a decis că se va împărți între carieră și viața de mamă.

Cu toate acestea, Vlăduța a mărturisit că îi este destul de dificil să facă față situației.

„Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește.”,  a explicat Vlăduța.

vladuta lupau
Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]
vladuta lupau
Vlăduța Lupău[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile”. Lora, dezvăluiri despre decizia de a pleca singură la hotel

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies