Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!
Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Laura Cosoi are o propunere de reteta delicioasa pentru tine: pulpe de pui fierte in lapte de cocos. A iesit absolut delicioasa reteta si chiar trebuie sa o incerci si tu!

 

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).
Ingrediente:
- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de
cocos
- 2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason. Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.
Mod de preparare:
Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet. Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile.
Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).
Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare. Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.
Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.", scrie Laura pe blog.

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).

Ingrediente:


- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de cocos
-

2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason. Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.

Mod de preparare:

Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet. Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile.
Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).

Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare. Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.

Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.",
scrie Laura pe blog.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, O călătorie de neuitat la Bisoca

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Târgul de Crăciun de la Cluj se deschide mâine, 22 noiembrie 2024! Edy Chereji: „Anul acesta nu vor fi focuri de artificii, va fi un spectacol de lasere și drone care va marca începutul evenimentului”

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Robi de la “Casa iubirii”, prima reacție după înfrângerea din RXF. Concurentul s-a filmat cu ochiul bandajat și cu vânătăi: „Cam asta se întâmplă când te bați…”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies