Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Gateste-le prietenelor pulpe de pui in stil thai! Se fierb in lapte de cocos!

Laura Cosoi are o propunere de reteta delicioasa pentru tine: pulpe de pui fierte in lapte de cocos. A iesit absolut delicioasa reteta si chiar trebuie sa o incerci si tu!

 

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).
Ingrediente:
- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de cocos
- 2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason. Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.
Mod de preparare:
Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet. Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile.
Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).
Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare. Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.
Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.", scrie Laura pe blog.

"Masa pentru 3 persoane, timp 1h (in functie de cat timp vrei lasi carnea la marinat).

Ingrediente:


- 6 pulpe pui
- 3 catei usturoi
- 2 fire ceapa verde
- 2 bucati ghimbir (pui in functie de gust)
- 30 ml ulei de masline
- patrunjel verde
- coriandru verde sau uscat
- o cutie lapte de cocos
-

2 linguri mari de mirodenii (praf) care sa contina: chimion, cardamon, cuisoare, turmenic, foi de dafin, fenicul, piper negru, anason. Poti sa gasesti pungute cu toate aceste mirodenii amestecate in supermarket.

Mod de preparare:

Se spala bine pulpele, se cresteaza si se usuca cu un servet. Se pun intr-un bol si peste ele se adauga: ceapa maruntinta, usturoiul taiat in bucati mari, ghimbirul feliat, verdeata maruntita, uleiul de masline si mirodeniile. Se lasa la marinat 40 de minute-1h (poti sa le lasi si peste noapte daca doresti).

Pulpele marinate se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa cateva minute la rumenit pana capata culoare. Focul se da putin mai tare. Dupa 5 minute se adauga laptele de cocos si se lasa la fiert aproximativ 15 minute pana ce carnea este patrunsa. Poti sa o verifici cu o furculita.

Eu de obicei nu fac garnitura, dar ar merge niste orez salbatic fiert cu sofran.", scrie Laura pe blog.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Virginia de la Casa iubirii, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta concurenta în urmă cu patru ani, înainte de a recurge la mici intervenții estetice la nivelul feței

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină