Petru Buiuca a pregatit o reteta delicioasa la "Draga mea prietena".
Ingrediente
Muschi de porc
Bere bruna
Zahar brun
Cartofi
Ceapa galbena
Rosii cherry
Condimente: boabe coriandru, rozmarin, cimbru, sare, piper, chilli praf
Mod de preparare
Se prajeste carnea de porc putin unt sau ulei de floarea soarelui.
Il condimentam cu sare, piper si chilli.
In functie de bucata de carne sau grosime, il gatim corespunzator (pentru un muschi de porc de aprox 1.5 cm grosime si 150 gr il gatim aprox 12-14 min).
Sosul de bere se face cu zahar brun si bere bruna/neagra, la foc mic, pana se ingroasa si se face de consistenta unei mieri usor diluate.
Restul de legume le gatim la cuptor (cartofii ii fierbem in prealabil).
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro