Geanina Ilieș, mamă pentru a doua oară?! „ O bucurie.”

geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară
geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară

Geanina Ilieș are o familie minunată, iubitul ei și Patrick, fiul prezentatoarei, dar se pare că își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Geanina Ilieș intră, fără doar și poate, în categoria femeilor împlinite din punct de vedere profesional și spiritual. Are o familie extrem de frumoasă, un fiu superb și un iubit care o apreciază peste măsură, motiv pentru care prezentatoarea TV și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară și să extindă mica lor familie.

Citeste si: Șoc în showbiz! Andreea Esca a renunțat la verighetă! „Nu mai...”

Geanina Ilieș a povestit că Patrick este cel mai bun lucru care i s-a îmtâmplat și că acesta este motiv pentru care își dorește încă un copil. Cu toate acestea, vedeta nu se grăbește și este conștientă că acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit.

geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară
geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară

„Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine.

Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit,” a mărturisit Geanina Ilieș.

Citeste si: Geanina Ilieş arată senzaţional în costum de baie! Uite cum au surprins-o paparazzii! VIDEO EXCLUSIV!

Anul acesta, Geanina Ilieș nu a putut petrece Paștele ca de obicei, dar tehnologia a adus-o cu un pas mai aproape de cei dragi

Și pentru prezentatoarea TV Sărbătorile Pascale de anul acesta au fost diferite. În fiecare an, Geanina Ilieș petrecea Paștele în familie, alături de părinți, dar a decis să încalce tradiția, pentru a-i proteja pe cei care i-au dat viață, respectând întocmai îndemnul autorităților.

geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară
geanina ilieș, familie, mamă, prezentatoarea tv, a doua oară

„Noi, în fiecare an, petreceam Paștele la părinții mei acasă. Din păcate, în acest an, nu am mai putut fi împreună, toată familia.

Anul acesta am rămas fiecare la casa lui, ne vom vedea și auzi la telefon și vom ciocni de la distanță ouăle roșii. Este o perioadă cu care mulți dintre noi nu ne-am mai confruntat, o perioadă peste care vom trece, cu siguranță. Trebuie să respectăm aceste norme de distanțare socială pentru binele nostru și al tuturor oamenilor din jurul nostru,” a continuat Geanina Ilieș.

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj dur în miez de noapte: „Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Irina Loghin trăiește o adevărată dramă, chiar de Paște. Companionul ei s-a stins din viață, „L-a iubit atât de mult...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies